Rowstudio en Toprow – roeien fitness sportschool

Rowperfect en Toprow

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


In dit artikel gaan we in op wat Rowstudio en Toprow voor jou als beginnend en/of enthousiaste indoor roeier kunnen betekenen.
Roei fitness: op iedere zichzelf respecterende sportschool staat wel een roeitrainer waar je een roei workout kunt doen, soms zelfs klassikaal. Maar wist je dat er ook sportscholen zijn waar alleen maar roeitrainers te vinden zijn?

Rowstudio

Rowstudio is een keten van sportscholen waar alleen roeitrainers gebruikt worden. Jammer is dat ze alleen sportscholen in Amsterdam hebben. Je kan er terecht voor groepslessen maar je kan ook een persoonlijk tijdslot boeken.
Als ‘first timer’ krijg je uitleg over de roeimachine en de basis principes van de workout.
Er zijn verschillende manieren om deel te nemen. Je kan een maandabonnement afsluiten (4 of 8 x per maand of onbeperkt) en je kan strippenkaarten kopen. Ook is het mogelijk een losse les (drop-in workout) te doen.
De workouts worden gegeven op de Rowperfect rp3 roeitrainer. Lees meer over de rp3 roei simulator.

Tip
Wil je een keer een Rowperfect rp3 uitproberen?
Boek een workout bij Rowstudio en combineer het met een dagje Amsterdam

Het is ook mogelijk om live-streaming workouts te doen. Hiervoor zal je zelf over een roeitrainer moeten beschikken.

Rowstudio Youtube kanaal

Op youtube heeft Rowstudio een eigen kanaal. Je kan hier zien hoe workouts er uit zien en bekijken of het je wat lijkt. Er zijn ook workouts waarbij je als ondersteuning voor het roeien oefeningen naast de roeitrainer doet.
Ook kan je deze videos gebruiken om vanuit huis een workout te doen zonder dat je lid bent. Dat inspireert en je doet er ideeën op hoe een workout op (en naast) de roeitrainer er uit kan zien.

https://youtu.be/z78_ty3b2nI

Hier een voorbeeld van een Rowstudio workout, check hun kanaal voor nog meer video’s.

Toprow – Leer echt roeien

Ben je een fanatiek indoor roeier en vind je het indoor roeien zo leuk dat je ook wel eens zou willen ervaren hoe het is om op het water te roeien? Dat kan. De doelstelling van Toprow is de roeisport voor iedereen toegankelijk te maken. Het wereldwijd vestigingen maar Toprow Amsterdam en Toprow Haarlem zijn voor Nederlanders natuurlijk de locaties waar je het eerste aan denkt.

Toprow biedt verschillende cursussen aan, maar heb je nog nooit op het water geroeid dan begin je natuurlijk met de beginnerscursus. Al vanaf €149,- doe je een 8 wekelijkse cursus van wekelijks 1 training. Zeker waard om een keer te doen en te ervaren of buiten roeien jouw nieuwe sport gaat worden.

Beginnend indoor-roeier?

Ben je een beginnend (indoor) roeier dan wil je vast weten waar roeien goed voor is of eens kijken hoe je moet beginnen met trainen. Of je wilt weten wat de allerbeste roeitrainer is en waar je op moet letten bij de aanschaf van een roeitrainer wanneer je besluit thuis te willen trainen.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachine