Home » Blog » Tunturi roeitrainer kopen – Eigenzinnig, strak en mooi

Tunturi roeitrainer kopen – Eigenzinnig, strak en mooi

Tunturi roeitrainer kopen

Wil je een Tunturi roeitrainer kopen? Volgens de leverancier is een Tunturi roeitrainer eigenzinnig, strak en mooi. Fins design van een merk wat al sinds 1922 bestaat en de eerste fietsergometer ontwierp in 1969.
Tunturi maakt cardio-apparaten, toestellen voor krachtsport en accessoires voor diverse sporten.

Wij zijn natuurlijk geïnteresseerd in de roeitrainers van dit merk. Tunturi heeft een brede portfolio aan roeitrainers. Zo is er voor iedere beurs wel een Tunturi roeimachine.

Tunturi roeitrainer kopen – een overzicht

Wat wij vinden van de Tunturi roeitrainers

Wij bekijken alle Tunturi roeitrainers stuk voor stuk en geven dan aan wat wij van een roeitrainer vinden. Wil je deze informatie meenemen in jouw overwegingen is van de volgende roeitrainers al een uitgebreide beschrijving en beoordeling:

Tunturi Cardio Fit R20

De allergoedkoopste roeitrainer uit de Tunturi familie. Geschikt voor niet te zware en te lange personen die willen beginnen met thuis te trainen op een roeitrainer en niet te hoge eisen hebben.
Wij geven ons expert oordeel met een Tunturi Cardio Fit R20 review samenvatting van gebruikers.

Tunturi Cardio Fit R30

In de categorie goedkope roeitrainers tot 400 Euro is deze roeitrainer zeker de moeite van het bekijken waard. Je haalt hiermee een compacte roeitrainer in huis voor vele uren roeiplezier. Voor de beginnende roeier. Ben je niet al te groot en zwaar, en heb je geen behoefte aan een console met allerlei programma’s, maar wil je gewoon lekker bewegen, dan is Tunturi Cardio Fit R30 zeker iets voor jou.

Zie ook onze review van de Tunturi Cardio Fit R30 roeitrainer als je nog meer informatie over deze roeitrainer wilt lezen.

Andere merken roeitrainers

Wil je liever nog verder kijken naar andere merken roeitrainers. Kijk dan hier naar de merken roeitrainers die er zijn

nv-author-image

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *