Tunturi roeitrainer kopen – Eigenzinnig, strak en mooi

Tunturi roeitrainer kopen

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Wil je een Tunturi roeitrainer kopen? Volgens de leverancier is een Tunturi roeitrainer eigenzinnig, strak en mooi. Fins design van een merk wat al sinds 1922 bestaat en de eerste fietsergometer ontwierp in 1969.
Tunturi maakt cardio-apparaten, toestellen voor krachtsport en accessoires voor diverse sporten.
Wij zijn natuurlijk geïnteresseerd in de roeitrainers van dit merk. Tunturi heeft een brede portfolio aan roeitrainers. Zo is er voor iedere beurs wel een Tunturi roeimachine. Je leest hier meer informatie over de verschillende modellen, met verwijzingen naar diepte reviews.

Tunturi roeitrainer kopen – een overzicht

Wat wij vinden van de Tunturi roeitrainers

Wij bekijken alle Tunturi roeitrainers stuk voor stuk en geven dan aan wat wij van een roeitrainer vinden. Wil je deze informatie meenemen in jouw overwegingen is van de volgende roeitrainers al een uitgebreide beschrijving en beoordeling:

Tunturi Cardio Fit R20

De allergoedkoopste roeitrainer uit de Tunturi familie. Geschikt voor niet te zware en te lange personen die willen beginnen met thuis te trainen op een roeitrainer en niet te hoge eisen hebben.
Wij geven ons expert oordeel met een Tunturi Cardio Fit R20 review samenvatting van gebruikers.

Bekijk de beste aanbieding voor de Tunturi Cardio Fit R20

Laatste prijsupdate was: 21 augustus 2022 04:48

Tunturi Cardio Fit R30

In de categorie goedkope roeitrainers tot 400 Euro is deze roeitrainer zeker de moeite van het bekijken waard. Je haalt hiermee een compacte roeitrainer in huis voor vele uren roeiplezier. Voor de beginnende roeier. Ben je niet al te groot en zwaar, en heb je geen behoefte aan een console met allerlei programma’s, maar wil je gewoon lekker bewegen, dan is Tunturi Cardio Fit R30 zeker iets voor jou.

Zie ook onze review van de Tunturi Cardio Fit R30 roeitrainer als je nog meer informatie over deze roeitrainer wilt lezen.

Tunturi Cardio Fit R60W

Lees in onze Tunturi Cardio Fit R60W review als je alle informatie over deze roeimachine met waterweerstand wilt lezen. Ook toen we in deze review alternatieve roeimachijnes in hetzelfde segment. Heb je al besloten dat het deze roeimachien moet worden, ga dan gelijk voor de beste deal.

Bekijk de beste aanbieding voor de Tunturi Cardio Fit R60W

Laatste prijsupdate was: 21 augustus 2022 04:48

Tunturi Competence R20

Deze Tunturi Competence R20 uit de ‘Competence’ serie van dit merk is zeker de moeite waard om eens te bekijken. Niet te verwarren met de Cardio Fit R20. Lees ook de Tunturi Competence R20 review.

Bekijk de beste aanbieding voor de Tunturi Competence R20

Laatste prijsupdate was: 21 augustus 2022 04:48

Tunturi Star Fit R100

De directe concurrent van de Competence R20 is deze Star Fit R100. Speciaal voor bol.com ontwikkeld, met net even iets betere specificaties. Lees onze Cardio Star Fit R100 review.

Andere merken roeitrainers

Wil je liever nog verder kijken naar andere merken roeitrainers. Kijk dan hier naar de merken roeitrainers die er zijn

banner

Kies jouw budget voor een roeimachine