Virtufit roeitrainer kopen – een overzicht

Virtufit roeitrainers

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Virtufit is een Nederlands merk wat gespecialiseerd is in fitnessapparaten en artikelen, waaronder dus ook Virtufit roeitrainers. Een Virtufit roeitrainer is te koop voor ieder budget, voorbeelden zijn de Virtufit row 1.0, Virtufit row 450 (Virtufit 450), de Virtufit row 600i (Virtufit 600i) en Virtufit Ultimate Pro 2.

Ook hebben roeitrainers met waterweerstand, we noemen de Virtufit pro water 1000.

Het merk Virtufit heeft in haar portfolio een breed scala aan Virtufit roeitrainers, zodat er voor iedereen wel een passend model te vinden is, ongeacht het budget en trainingsdoel.

Virtufit roeitrainer – Het merk Virtufit

Het assortiment van Virtufit is ontworpen door Nederlandse designers. Bij het design is rekening gehouden met ergonomische aspecten, op de wensen van de gebruikers afgestemd.

Deze fitnessapparaten en fitnessartikelen worden gemaakt met hoogwaardige materialen.
Producten van VirtuFit voldoen aan Europese kwaliteitseisen voor fitnessapparatuur (de EN 957-1 en EN 957-5). Dus u heeft de garantie dat u een kwalitatief hoogwaardig product koopt wanneer u een product van Virtufit aanschaft. Dit is ook terug te zien in de garantie die Virtufit op deze producten geeft.

Sommige producten uit het assortiment zijn zelfs geschikt voor professioneel gebruik. Het merk Virtufit is één van de merken die door groothandel FitnessBenelux wordt geleverd. De garantie afhandeling wordt ook door FitnessBenelux gedaan. FitnessBenelux is gevestigd in Hengelo en is weer een onderdeel van Sporttrader B.V.

Buiten de roeitrainers heeft Virtufit ook andere producten in zijn portfolio, die je kunnen helpen bij zoveel mogelijk rendement te halen uit jouw trainingen. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan foamrollers.

Virtufit roeitrainer – de collectie in vogelvlucht

We beschrijven hier de collectie roeitrainers in vogelvlucht. We geven aan voor welke doelgroep wij denken dat de betreffende roeitrainer geschikt is en per roeitrainer is het mogelijk meer informatie en specificaties te bekijken.
Zoals je wellicht weet heb je als je roeitrainer gaat kopen verschillende opties qua weerstand. Virtufit heeft in haar collectie dan ook roeitrainers met verschillende soorten weerstanden.

Virtufit roeitrainers met waterweerstand

Roeitrainers met waterweerstand zijn meestal niet de goedkoopste roeitrainers. Toch heeft Virtufit een range waterrowers die zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Dit terwijl de Virtufit Elite Water resistance roeitrainer, die de duurste in de serie is echt een serieus goed houten roeimachine met waterweerstand is. Deze kan de concurrentie met iedere andere houten water roeier aan, terwijl deze qua prijs aan de lage kant zit ten opzichte van de concurrentie.

[products category=”waterweerstand” columns=”4″ limit=”100″ attribute=”merk” terms=”virtufit”]

Virtufit roeitrainers met luchtweerstand

Bij de roeitrainers met luchtweerstand is de Ultimate Pro 2i absoluut het paradepaardje. Wil je niet lang zoeken maar gelijk de beste Virtufit roeitrainer kopen, kies dan deze Ultimate Pro 2i. Je bent dan verzekerd van jaren training plezier.

[products category=”luchtweerstand” columns=”4″ limit=”100″ attribute=”merk” terms=”virtufit”]

Een roeitrainer die we even apart willen benoemen is de Virtufit Elite Air Magnetic. Bijzonder omdat deze twee weerstand systemen heeft. Lucht weerstand en magnetische weerstand. Je ziet hem dan ook 2x in het overzicht verschijnen. Lees onze Virtufit Elite Air Magnetic review om alles over deze roeimachine te weten te komen.

Virtufit roeitrainers met magnetische weerstand

Roeitrainers met magnetische weerstand zijn fluisterstil en meestal vrij laag in prijs. De roei ervaring is bij dit type weerstand wat minder. Maar wat boeit dat als je niet weet hoe het voelt om in een echte roeiboot te roeien. Je wilt immers een fijne workout doen.
Ben je niet te groot en te zwaar en/of wil je niet heel zwaar trainen dan is dit het type roeitrainer wat voor jou geschikt is. Ga je een Virtufit roeitrainer kopen met magnetische weerstand dan gingen vele tevreden gebruikers jou voor.

[products category=”magnetische weerstand” columns=”4″ limit=”100″ attribute=”merk” terms=”virtufit”]

Met de Virtufit Ergometer roeitrainer Semi Pro, die overigens identiek is aan de Virtufit Row Limited Edition haal je een topper onder de magnetische roeitrainers in huis.

Virtufit Row 450

De Virtufit Row 450 is een roeimachine in de lagere prijsklasse. Ideaal voor thuisgebruik omdat deze een magnetische weerstand heeft die fluisterstil is.
Lees ook onze Virtufit Row 450 review waarin je

Virtufit Water Resistance Row 800

Deze Virtufit Water Resistance Row 800 is het ‘kleinere broertje’ van de Row 900

VirtuFit Water Resistance Row 900

De Virtufit Water Resistance Row 900 is een roeitrainer in het middensegment. Ben je op zoek naar een roei trainer met waterweerstand, dan is deze waterroeier misschien iets voor jou.

Virtufit Pro Water Resistance Row 1000

Het paradepaardje onder de Virtufit roeitrainers met waterweerstand. Geschikt voor zwaardere personen en intensieve trainingen. Lees ook de Virtufit Pro Water 1000 review.

Bekijk de beste aanbieding voor de Pro Water resistance row 1000

Laatste prijsupdate was: 21 augustus 2022 04:48

VirtuFit Ultimate Pro 2i

Virtufit heeft 2 modellen van de Virtufit Ultimate Pro. Een goedkopere versie zonder ANT+/ Bluetooth console, de Virtufit Ultimate Pro en de Virtufit Ultimate Pro 2i. De ‘2i’ versie is de versie met ANT+/ Bluetooth console.
Wij raden aan altijd de ‘2i’ versie met ANT+/ Bluetooth console aan te schaffen. Met de 2i versie zijn de mogelijkheden voor geavanceerde trainingssessies veel en veel groter.
Overigens is het mogelijk de ANT+/ Bluetooth console los aan te schaffen. Wanneer je beschikt over de Virtufit Ultimate Pro, kan je deze dus upgraden naar de Virtufit Ultimate Pro 2i.

Kijk ook naar onze uitgebreide omschrijving en alle specificaties van de Virtufit Ultimate Pro 2i.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachineWij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons Advertentiebeleid.


Henk

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie