Home » Blog » Virtufit row 450 roeitrainer nader bekeken

Virtufit row 450 roeitrainer nader bekeken

Virtufit row 450 roeitrainer

De Virtufit row 450 roeitrainer is een roeitrainer die uitstekend geschikt is voor thuisgebruik. Deze roeitrainer Virtufit row 450 (Virtufit 450) hebben we uitgebreid onder de loep genomen en beoordeeld. Ook vonden wij bij leveranciers een Virtufit row 450 review met gebruikerservaringen.
We bekijken ook de Virtufit row 450 handleiding, want een handleiding geeft veel informatie.

Het Virtufit 450 roeiapparaat beschikt over een magnetische weerstand.De leverancier noemt dit een “silent magnetic” weerstandssysteem. Voordeel hiervan is dat deze fluisterstil is. Deze roeitrainer is onderdeel van het assortiment aan roeitrainers van Virtufit.

Virtufit row 450 roeitrainer – Beschrijving

Artikelomschrijving

De VirtuFit 450 is voorzien van een “silent magnetic” weerstandssysteem. Met dit weerstandssysteem kan je soepel de weerstand aanpassen op 10 verschillende niveau’s. Het schakelen tussen de 10 verschillende weerstanden maakt bijna geen geluid. Dus een ideaal roei apparaat om thuis te kunnen sporten zonder dat je anderen tot last bent.

Eigenschappen van de Virtufit row 450

De ergonomische zitting is uitgerust met PU wielen en schuift daardoor bijna geluidloos soepel over de rails. Langere gebruikers (tot maximaal 1,95m) kunnen een volledige roeislag maken omdat de rail voldoende lang en stabiel is.
De roeitrainer is inklapbaar en is neemt daardoor weinig ruimte in als je de roeitrainer na gebruik op wilt bergen. Uitgeklapt is de roei trainer 175 x 51.5 x 50 cm groot. Ingeklapt is de roeitrainer nog maar 70 x 51,5 x 120 cm groot en makkelijk te verplaatsen, mede door de transportwielen aan de voorkant van de roeitrainer.

Gebruiksgemak

De roeitrainer is makkelijk te gebruiken, de antislip voetsteunen zijn verstelbaar en de weerstand kan je gemakkelijk wijzigen door de weerstandsknop onder de display te draaien. Op de display kun je de tijd, het calorieverbruik, het aantal roeislagen en het aantal roeislagen per minuut aflezen.

Aandachtspunten

Deze roeitrainer ondersteunt geen hartslagmeting. Vind je deze roeitrainer een geschikte roei-apparaat voor jou maar wil je graag op hartslag trainen, dan kan je altijd een goed sporthorloge aanschaffen.

Handleiding

De roeitrainer wordt geleverd met een Nederlands- en Engelstalige handleiding. Bekijk de handleiding ook eens. Deze handleiding geeft veel informatie over de roeitrainer die je wellicht kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. In de handleiding kan je bijvoorbeeld prima zien hoe de display eruit ziet en wat voor functies deze biedt.
Ook kan je zien hoe de roeimachine gemonteerd moet worden en of je dat zelf kunt of daar eventueel hulp bij in moet schakelen.

Conclusie

Wil je voor weinig geld een roeitrainer waar je 3x per week een uurtje op wilt trainen en ben je niet langer dan 1,95m dan is deze roeitrainer wellicht iets voor jou. Zeker wanneer je de buren geen overlast wil bezorgen en de roeitrainer na een workout makkelijk op wilt kunnen bergen.

Virtufit row 450 – Specificaties

Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - Zwart

★★★★★
499,00
384,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 28 november 2021 06:19

Kenmerken

Afmetingen175 x 51,5 x 50 cm
Breedte51,5 cm
Hoogte50 cm
Afmetingen inclusief verpakking124 x 58 x 22,5 cm (lxbxh)
Gewicht28 kg
Maximaal belastbaar gewicht130 kg
UitklapbaarJa
Aantal programma's0
Aantal trainingsniveaus10
Borstband mogelijkNee
WeerstandsysteemMagnetische weerstand
HartslagfunctieNee
Gewicht28 kg
In de doos1x VirtuFit Row 450 Roeitrainer
KleurZwart | Grijs
In de doos1x VirtuFit Row 450 Roeitrainer
Fabrieksgarantie termijn3 jaar
InklapbaarJa
Instelling weerstandHandmatig
Product gewicht25 kg
Raillengte95 cm
Regelmatigheid van gebruikRegelmatig
Taal handleidingNederlands , Engels

Maximale belasting: 130 kg | Zonder hartslagfunctie

Virtufit Row 450 beoordeling

Een fluisterstille roeitrainer geschikt voor niet te lange en te zware personen. Verwacht geen sportschool kwaliteit. Wil je thuis gewoon lekker roeien om aan je conditie te werken, is dit een prima roei apparaat.

Door Henk van Sportmedia365

Prijs / kwaliteit verhouding
Geluidsniveau
Geschikt voor intensief gebruik
Ergonomie

Summary

4

Virtufit Row 450 – Veel gestelde vragen

Voor wie is de Virtufit row 450 geschikt

De Virtufit 450 is een instapmodel roeitrainer. Ben je niet langer dan 1,95m en wil je een fluisterstille roeitrainer die ook nog een makkelijk op kunt bergen dan is deze roeitrainer misschien geschikt voor jou. Wil je fanatiek en competitief roeien dan kan je misschien beter verder kijken.

Voor wie is de Virtufit row 450 niet geschikt

Ben je langer dan 1,95m en/of stel je hogere eisen aan een roeitrainer? Dan kan je misschien beter naar een wat betere roeitrainer kijken. Zie bijvoorbeeld andere roeitrainers in het middensegment of in het topsegment.

nv-author-image

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *