Domyos roeitrainers

domyos roeitrainers

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Het merk Domyos is het huismerk van Decathlon. Zij ontwikkelen onder andere de Domyos roeitrainers. Domyos heeft een passie voor sportartikelen en beschouwt zijn klanten als grootste inspiratiebron voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Hun wens is dat u zich fit voelt en dat u ervan geniet om gezond en in vorm te zijn. Zij zien graag dat u zowel geestelijk als lichamelijk in balans bent.

Domyos ontwikkelt producten voor beginners, maar ook voor ervaren sporters. De doelstelling is kwalitatief hoogwaardige producten te ontwikkelen en te leveren. Domyos levert producten in de wat lagere prijscategorie, instapmodellen, met als doel deze producten voor zoveel gebruikers bereikbaar te maken.

Onze indruk

Vanuit onze interesse in roeitrainers, omdat we natuurlijk weten wat de voordelen van roeitrainers zijn, heeft dit merk onze belangstelling. We zijn ervan overtuigd dat het bewegen op een roeitrainer bij kan dragen aan het fit en vitaal zijn.

Wij vinden dat Domyos roeitrainers voor beginners of laag intensief gebruik ideaal zijn om mee te starten en kennis te maken met een roeitrainer. Deze budgetvriendelijke roeitrainers raden wij daarom ook aan om serieus in overweging te nemen.

Overzicht momenteel beschikbare Domyos roeitrainers

Accessoires

Een beschermingsmat of vloertegels kan je onder je roeitrainer leggen. Je beschermt hiermee je vloer en vermindert lawaai tijdens de training.

De Domyos roeitrainers op een rijtje

Het Decathlon huismer Domyos heeft de volgende modellen roeitrainers
– De Domyos roeitrainer 100
– en de Domyos roeitrainer 120
– Domyos roeitrainer 500

Domyos roeitraner 100 in het kort

De Domyos roetrainer 100 is een instapmodel roeitrainer. Geschikt voor weinig intensief gebruik (minder dan 2 uur per week). Dus als je wilt starten met bewegen op een roeitrainer dan is dit misschien de juiste keuze. Als je op deze goedkope Domyos 100 roeitrainer 120 minuten op lage intensiteit oefent, zal je versteld staan hoeveel beter je jezelf gaat voelen. Uitgaande van het feit dat je een begint met sporten.

Onze conclusie: Een goedkope roeitrainer, uitstekend voor de absolute beginner met sport die op een lage intensiteit toch graag wil bewegen.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachineWij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons Advertentiebeleid.


Henk

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie