Augletics roeitrainer – een topdesign

Augletics roeitrainer

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Een Augletics roeitrainer is misschien iets voor jou. Ben je op zoek naar een topmodel roeitrainer die er ook nog eens mooi uit ziet, lees dit artikel en misschien hoef je daarna niet verder te zoeken. Deze roeitrainer is er in twee uitvoeringen. De Augletics roeitrainer eight black en de Augletics roeitrainer eight style in oak.

Aughletics roeitrainer eight – Nader bekeken

De Augletics is niet alleen een topdesign qua uiterlijk maar ook technisch gezien. Het uiterlijk is er in 2 uitvoeringen. Afhankelijk van jouw voorkeur kan deze Augletics in het zwart of met houten accenten worden geleverd. De Augletics in oak ziet er nog net wat sjieker uit vinden wij, maar daar betaal je dan ook wat meer voor.

Augletics roeitrainer – alle specificaties

Deze roeitrainer is uniek in zijn soort. Luchtweerstand maar dan elektronisch geregeld zou de ultieme roeibeleving moeten simuleren aldus de fabrikant. Wij hebben het (nog) niet kunnen testen. Een ander ding wat je op zult vallen is de aandrijving door een ‘belt’ in plaats van een ketting. Dat betekent onderhoudsvrij en fluisterstil.

Augletics Roeitrainer Eight Black

3.199,00
Prijs gecheckt op 9 april 2024 12:34

Kenmerken

AfmetingenAfmeting: 188 x 45 x 95 cm
Breedte45 cm
Hoogte95 cm
Maximaal belastbaar gewicht195 kg
UitklapbaarNee
Aantal programma's12
Aantal trainingsniveaus5
Borstband mogelijkJa
WeerstandsysteemInductiemagneetrem
HartslagfunctieJa
In de doos1x Augletics Roeitrainer Eight Black
Kleurzwart
In de doos1x Augletics Roeitrainer Eight Black
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
InklapbaarNee
Instelling weerstandElektronisch
Product gewicht39.5 kg
Raillengte120 cm
Regelmatigheid van gebruikIntensief
Taal handleidingNederlands

Maximale belasting: 195 kg | Met hartslagfunctie

Bekijk ook de alternatieven

Ben je op zoek naar andere hele fraaie roeitrainers bekijk dan ook eens de Waterrower roeitrainers. Deze roeitrainers hebben waterweerstand, in tegenstelling tot de Augletics die luchtweerstand heeft.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachineWij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons Advertentiebeleid.


Henk

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie