Advertentiebeleid

Wij krijgen regelmatig vragen over de links naar verschillende webshops op Roeitrainer365. Hieronder vind je de uitleg over ons advertentiebeleid.

Op onze website staan links naar webshops. Dit zijn in sommige gevallen affiliate links. Wanneer jij een affiliate link aanklikt en tot aankoop overgaat, krijgen wij daar een klein percentage commissie over. Dit heeft geen invloed op het bedrag dat jij betaalt, je helpt ons op deze manier zonder dat het jou iets extra’s “kost”. Met deze inkomsten kunnen wij de website in de lucht houden. Deze commissie wordt door de webwinkel zelf betaalt.

Wij bieden zo min mogelijk reclame aan op onze website. Dat wil zeggen dat we niet betaald krijgen om bepaalde producten of merken te promoten. Wanneer dit wel zo is, zullen wij dit in de blog duidelijk aangeven. Ook zullen we merken of producten alleen promoten als we er zelf achter staan. Op Roeitrainer365 plaatsen wij geen tracking cookies, vervelende pop-ups*, advertenties die je niet weg kan klikken of clickbait advertenties met misleidende titels. Wij zijn er wel eens op gewezen dat wij hierdoor ‘geld laten liggen’, maar dit is voor ons een bewuste keuze.

Omdat wij dagelijks met Roeitrainer365 bezig zijn en het platform willen blijven ontwikkelen en leuke winacties willen blijven houden, plaatsen wij wel andere kleine advertenties. Zo plaatsen wij in sommige artikelen wel een (affiliate)link naar websites die wij vertrouwen of waar wij zelf ook gebruik van maken. Daarnaast staan er enkele kleine banners naar bekende webshops op de website. Als een artikel sponsoring bevat of reclame-uiting die ingekocht is, geven wij dit áltijd netjes aan. Mocht je nog meer vragen hebben over de vormen van reclame en waarom wij dit doen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via pb of via ons contactformulier.

*In sommige gevallen plaatsen wij wel pop-ups. Deze kunnen eenvoudig worden weg geklikt en worden slechts één keer per ip-adres getoond in de maand.

Het advertentiebeleid kan van tijd tot tijd wijzigen.