Maxxus roeitrainers – Duitse degelijkheid – De modellen en ons oordeel

Maxxus roeitrainers

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Wij kwamen op onze zoektocht naar roeitrainers de Maxxus roeitrainers tegen. Met een Maxxus roeitrainer kies je voor Duitse degelijkheid. Wij inventariseren welke modellen er zijn en geven ons oordeel.
Maxxus fitness equipment maakt meerdere fitness toestellen. Wil je misschien een Maxxus roeimachine kopen dan is er keuze uit meerdere modellen. Als je een Maxxus roeitrainer kopen gaat dan is het zeker de moeite waard dit artikel verder te lezen. Je wil immers de juiste keuze maken.

Maxxus roeitrainers – Algemene indruk en informatie

Gorilla Sports is de huisleverancier van de Maxxus roeitrainers, Gorilla Sports biedt deze roeimachines ook via bol.com aan. Maxxus is een Duits merk, dit merk is gespecialiseerd in fitness apparatuur en een van de betere merken. De Maxxus roeitrainers zien er stuk voor stuk oerdegelijk uit. In de portfolio is er een brede keuze in met name het midden segment.

Maxxus roeitrainers – Overzicht van de modellen

We zijn begonnen met het maken van een overzicht van de roeitrainers die van het merk Maxxus op de markt zijn. Wil je een roeitrainer kopen, dan kan je kijken of er een model binnen jouw budget beschikbaar is. Er zijn verschillende typen roeitrainers.

Prijsvergelijker

MAXXUS ROEIMACHINE OXFORD AXR

De Maxxus roeitrainer OXFORD AXR is een professionele waterroeier. Deze stabiele en robuuste roeimachine is geschikt voor personen met een maximaal gewicht tot 150kg en/of lengte van 205cm.
Met deze specificaties koop je een roeitrainer waarop je jouw energie makkelijk kwijt kunt en die garant staat voor vele uren roeiplezier.

MAXXUS Roeimachine Oxford AXR

1.299,99
Gorillasports.nl
Prijs gecheckt op 11 juni 2024 06:12


Let wel op dat een roeitrainer met waterweerstand voor- en nadelen heeft die gelden voor alle roeitrainers met waterweerstand. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Maxxus Roeimachine Airrow

Zoals de naam al zegt is de Maxxus roeimachine Airrow een roeitrainer met luchtweerstand. Ook deze roeitrainer is een zeer stabiele en robuuste roeitrainer. Wat direct opvalt is dat deze roeitrainer heel erg lijkt op de Concept2 roeitrainer, de standaard in de markt. Ook de prijs is nagenoeg hetzelfde. Heb je dit budget tot je beschikking dan moet je ook zeker de Concept2 als alternatief overwegen. Zeker als je competitief wilt gaan indoor roeien.

MAXXUS Roeimachine Airrow - Roeitrainer - Belastbaar tot 150 kg

1.055,90
Prijs gecheckt op 11 juni 2024 23:42

Maxxus roeitrainer 7.4

MAXXUS Roeimachine 7.4 met trainingscomputer

1.099,99
Gorillasports.nl
Prijs gecheckt op 11 juni 2024 06:12

Roeimachine met trainingscomputer. Verstelbare weerstand. 4 trainingsprofielen. Belastbaar tot 120 kg. Ergonomisch. MAXXUS. MAXXUS roeitrainer 7.4 - highlights Dubbel remsysteem Luchtweerstand en elektronische magnetische rem Eenvoudig in gebruik Weergave van de kamertemperatuur Weergave van tijd...

Veel gestelde vragen

Is een Maxxus roeitrainer een goede keuze?

Afhankelijk van jouw wensen en doelen kan een Maxxus roeitrainer een hele goede keuze zijn. Wij hebben de roeitrainers beoordeeld en zijn heel positief over de kwaliteit. Lees ons oordeel en koop de juiste roeitrainer voor jou.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachine