Home » Blog » Maxxus roeitrainers – Duitse degelijkheid

Maxxus roeitrainers – Duitse degelijkheid

Maxxus roeitrainers

Wij kwamen op onze zoektocht naar roeitrainers de Maxxus roeitrainers tegen. Met een Maxxus roeitrainer kies je voor Duitse degelijkheid. Wij inventariseren welke modellen er zijn en geven ons oordeel.
Maxxus fitness equipment maakt meerdere fitness toestellen. Ben je op zoek naar een Maxxus roeimachine dan is er keuze uit meerdere modellen.

Overzicht van de modellen

We zijn begonnen met het maken van een overzicht van de roeitrainers die van het merk Maxxus op de markt zijn. Wil je een roeitrainer kopen, dan kan je kijken of er een model binnen jouw budget beschikbaar is.

Maxxus roeitrainer 7.4

MAXXUS Roeimachine 7.4 met trainingscomputer

559,95
Gorillasports.nl
Prijs gecheckt op 9 juni 2021 11:47

Roeimachine met trainingscomputer. Verstelbare weerstand. 4 trainingsprofielen. Belastbaar tot 120 kg. Ergonomisch. MAXXUS. MAXXUS roeitrainer 7.4 - highlights Dubbel remsysteem Luchtweerstand en elektronische magnetische rem Eenvoudig in gebruik Weergave van de kamertemperatuur Weergave van tijd...Bekijk de roeitrainer aanbiedingen

nv-author-image

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *