Betersports eigen merken Senz Sports en Focus Fitness

betersports merken senz sports en focus fitness

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Senz sports en Focus Fitness zijn twee van de eigen merken van Betersport. Misschien ben je op je zoektocht naar een nieuwe roeitrainer deze merken al eens tegen gekomen, want ze zijn erg populair. Ook voert Betersport het merk FitBike.
Wij gaan hier dieper in op Betersport en de roeimachines van Senz Sports en Focus Fitness die zij verkopen. We kunnen alvast wel verklappen dat Betersports huismerken staan voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Je kan wel stellen dat Betersport staat voor beter sport uitoefenen. We gaan uitleggen waarom.

Betersport ervaringen

Betersport is een Nederlands bedrijf en al 15 jaar aanbieder van fitness apparatuur. Vanuit Sportmedia365 kennen wij Betersport al langere tijd, vandaar dat we het tijd vonden eens te schrijven over deze winkel.

Wat opvalt is dat klanten heel positief zijn over de service van Betersport en de snelle en goede afhandeling. Dat geldt niet alleen voor de levering van nieuwe bestellingen en presales, want dat gaat bij de meeste winkels eigenlijk wel goed.

Juist bij de afhandeling van problemen, helaas kan dat altijd voorkomen, onderscheiden zij zich in positieve zin. Wanneer je met Betersport contact opneemt wordt jouw klacht snel en adequaat in behandeling genomen en vinden ze altijd een passende oplossing.

Het lijkt nu wel heel erg op een verkoop praatje, maar de Betersport review van onafhankelijke platformen zoals Trustpilot en Kieskeurig bevestigen dit.

Betersports merk Senz Sports

Je zal hier met name over de roeitrainers lezen, maar weet dat het merk Senz Sports ook

levert. De producten die wij zelf hebben gereviewed, daar zijn we erg positief over. Natuurlijk zijn er betere producten, maar dan zal je ook veel dieper in de buidel moeten tasten.

De Senz sports roeitrainers zijn de Senz Sports R4000 en de R5000. Inmiddels is de R5000 niet meer leverbaar, maar zijn verbeterde versie gaat door onder de naam Focus Fitness Row 6.
Je zou zeggen best een beperkt aanbod, Maar meer aanbod hoeft ook eigenlijk niet, want we hebben het hier over twee roeimachines die in hun type en prijsklasse op eenzame hoogte staan.

Samenvatting review van de populaire Senz Sports R5000

5

Samenvatting

De Senz Sports R5000 is een uitstekende roeitrainer met luchtweerstand in zijn prijsklasse. Deze roeitrainer onderscheidt zich positief op verschillende aspecten. Ten eerste is hij zeer stabiel en geschikt voor lange mensen. Bovendien wordt hij beschouwd als de beste in zijn prijsklasse, en de kwaliteit blijkt uit de details. Een klein nadeel is dat je zelf een borstband moet aanschaffen. De roeitrainer is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan belast worden tot maximaal 150 kg.

Hij maakt gebruik van het FAN Wheel System, een luchtweerstand systeem dat een natuurlijke weerstand biedt op alle intensiteitsniveaus. De roeitrainer heeft een robuust frame en is voorzien van transportwieltjes voor eenvoudige verplaatsing. Het display is kantelbaar en toont trainingswaarden zoals trainingstijd, strokes, afstand per training, totale afstand en hartslag (met behulp van een aparte hartslagband).

De Senz Sports R5000 biedt uitstekende trainingsmogelijkheden en is geschikt voor beginners en ervaren sporters. Hoewel de computer eenvoudig is, kan deze nog steeds effectieve trainingen ondersteunen. Senz Sports biedt goede service en garantie op de roeitrainer. Kortom, de Senz Sports R5000 is een hoogwaardige roeitrainer voor een goede prijs.

Deze Senz Sports R5000 is een uniek roeitrainer met luchtweerstand in zijn prijsklasse en dan wel in de positieve zin. Dat blijkt uit diverse details, lees de review.

Voordelen

 • Zeer stabiel
 • Geschikt voor lange mensen
 • Beste in  zijn prijsklasse
 • Kwaliteit blijkt uit de details

Nadelen

 • Je moet zelf een borstband aanschaffen

Senz Sports R4000

Met de Senz Sports R4000 koop je een roeitrainer met waterweerstand. Dit is één van de beste, zo niet de beste waterroeier in zijn prijsklasse. Mensen die voor een roeitrainer met waterweerstand kiezen zijn echte liefhebbers.
Met deze voordelige waterroeier komt dit type roeimachine voor een veel groter publiek binnen bereik. Misschien heb je al ontdekt dat roeitrainers met waterweerstand meestal nogal duur zijn.

in onze Senz Sports R4000 review lees je alles over deze water roeier. Wil je weten welke roeitrainers met waterweerstand er nog meer zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf, lees dan alle informatie over een water roeier kopen.

Senz Sports R6000

Met de Senz Sports R6000 heeft Betersport de Senz Sports lijn in 2022 uitgebreid met een waterroeier die echt wel next level is als je deze vergelijkt met de R4000.
De vormgeving is veel mooier en ook de stabiliteit is beter. Uiteraard is de prijs ook (een beetje) hoger. Maar nog steeds betaalbaar en een stuk goedkoper dan de andere roeimachines met waterweerstand met dezelfde vormgeving en stabiliteit. Wil je alles weten over deze roeitrainer, lees dan de Senz Sports R6000 review.

Moet je dan nergens op inleveren ten opzichte van waterroeiers die rond de duizend Euro duurder zijn? Ja natuurlijk wel, de boordcomputer is redelijk eenvoudig. Echter de belangrijkste waarden worden weergegeven en wanneer je geen apps gebruikt maar zelf een schema volgt, kan je prima iedere dag (intensief) thuis trainen.

Betersports merk Focus Fitness

Een ander eigen merk van Betersport is Focus Fitness. Ook gaan we natuurlijk de meeste aandacht schenken aan de roeitrainers, maar willen ook niet onvermeld laten dat de volgende producten in de portfolio van Betersports merk Focus Fitness zitten:

 • crosstrainers
 • hometrainers
 • loopbanden
 • spinningfietsen
 • krachtapparatuur en
 • krachtsport materiaal

Focus Fitness Row 6

In 2023 is de Focus Fitness Row 6 (opvolger van de Senz Sports R5000) uitgekomen. Lees ook onze Focus Fitness Row 6 review. Was de R5000 al de beste roeitrainer met luchtweerstand in zijn prijsklasse, door de verbeteringen die bij de Row 6 zijn doorgevoerd is deze positie alleen maar versterkt.

Focus Fitness Row 2 en Focus Fitness Row 3

De Focus Fitness Row 2 en de Focus Fitness Row 3 zijn echte instap modellen. Ben je een beginnende sporter die thuis aan zijn (roei)conditie wil werken, dan is één van deze roeitrainers misschien wel geschikt voor jou.

Welke van deze twee geschikt is voor jou moet je zelf bepalen. Het helpt om zowel de Focus Fitness Row 2 review als de Focus Fitness Row 3 review te lezen.

Betersports demo modellen

Vaak zijn de prijzen bij de verschillende webshops hetzelfde. Soms heb je geluk en loop je tegen een leuke aanbieding aan, Maar kan je nergens een leuke aanbieding vinden en wil je toch goedkoop een fitness toestel op de kop tikken, bekijk dan ook eens de demo modellen bij Betersport.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachineWij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons Advertentiebeleid.


Henk

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie