Toorx RWX Air Cross review en alternatieven voor deze Rower

Toorx RWX Air Cross review

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


In deze Toorx RWX Air Cross review hebben wij deze roeitrainer onder de loep genomen. Dus wil je alles over deze Toorx RWX Air Cross weten lees dan snel verder. Ook vergelijken we deze Toorx RWX Air Cross met alternatieven in dezelfde prijsklasse. Wij hopen dat dit jou helpt om de juiste keuze te maken.

Algemene indruk van de Toorx RWX Air Cross Rower

De eerste indruk is dat deze roeitrainer een ‘klassieke’ vorm heeft. Wij houden daarvan, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Hij is zeer degelijk en zwaar uitgevoerd, dus zeer geschikt voor alle soorten van roeitrainingen. Dat blijkt ook uit zijn gewicht van bijna 40 kg. Uit de spec’s bljkt dat ook als je wat zwaarder bent (tot 150 kg) je goed kunt trainen op de roeitrainer.

Of je nu een HITT training, gewone interval training of een rustige cardio training om vet te verbranden wilt doen, deze roeitrainer kan ieder training aan. Nu jij nog 😉

Wat ontbreekt is een netsnoer. Deze roeitrainer genereert zelf zijn benodigde stroom. Of liever gezegd, jij genereert deze stroom door jouw inspanningen. Ben je dus ook nog eens lekker ‘groen’ bezig tijdens jouw workouts.

Prijsvergelijker

Deze Toorx RWX Air Cross is bij meerdere shops te bestellen. Meestal zal de prijs elkaar niet veel ontlopen, maar we hebben toch de verschillende leveranciers en de prijzen die ze hanteren op een rijtje gezet voor je.

De prijzen worden iedere dag ge-update, dus mocht er een leuke aanbieding tussen zitten dan zie je dat direct.

Bekijk de beste aanbieding voor de Toorx RWX Air Cross Rower

Laatste prijsupdate was: 11 juni 2024 23:43

De Toorx roeitrainer nader bekeken

Wat niet direct opvalt is dat de Toorx RWX Air Cross beschikt over een magneetrem systeem, gecombineerd met een luchtweerstand systeem. Het luchtweerstand systeem zie je duidelijk aan de buitenkant, vandaar de klassieke look.

Het magneetrem systeem zie je niet aan de buitenkant, dat merk je pas als je de roeitrainer gaat gebruiken. Juist tijdens de verschillende training programma’s bewijst deze zijn magnetische weerstand zijn waarde.

De Display is overzichtelijk en heeft een mooi modern blue blacklight LCD scherm. Je hartslag kan weergegeven worden maar daar heb je wel een hartslagband voor nodig. Deze wordt niet meegeleverd. Bekijk de hartslagbanden.

Verder zijn de volgende waarden zichtbaar op de display:

  • slagen/min
  • totaal aantal slagen
  • calorieën
  • tijd
  • afstand
  • tijd/500 meter
  • hartslag

Toorx Fitness RWX AIR CROSS Luchtroeitrainer

1.199,00
Prijs gecheckt op 11 juni 2024 23:43

Alternatieven voor de RWX Air Cross

Wij hebben in dezelfde prijsklasse een aantal alternatieven gevonden en zetten hieronder de voornaamste eigenschappen van de verschillende roeitrainers op een rijtje. Zo kan je goed vergelijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Wij noemen de Crossmaxx LMX1752 Air Rower PRO, de Finnlo Aquon ProPlus roeitrainer en de Virtufit Ultimate Pro 2i als mogelijke alternatieven.

Toorx
RWX
Air Cross
Crossmax
LMX1752
Air rower
Finnlo
Aquon
ProPlus
Virtufit
Ultimate
Pro 2i
Type weerstandlucht
magnetisch
lucht
magnetisch
lucht
electronisch
lucht
Gewicht39,50 kg49,50 kg45,40 kg50 kg
Maximale belasting150 kg?150 kg230 kg
Aantal weerstanden98via
handgreep
10
Aantal programma’s883010
Zithoogte?44-49 cm50 cm50 cm
Max lichaamslengte??> 200 cm220 cm
Aandrijving?koordkoordketting
Designclassic
design
beasty
design
classic
3e steun
classic
design
*************
banner

Kies jouw budget voor een roeimachine