Home » Blog » Decathlon roeitrainers: kopen, info over Domyos

Decathlon roeitrainers: kopen, info over Domyos

Decathlon roeitrainers

Decathlon is een bekende naam als het gaat om sportartikelen. Decathlon is een van oorsprong Franse firma en heeft inmiddels wereldwijd meer dan 1500 vestigingen. Zo heeft Decathlon voor bijna iedere sport wel de juiste uitrusting te koop. De Decathlon roeitrainers zijn de sportartikelen waar wij van roeitrainer365 met name in geïnteresseerd zijn.

Domyos is het huismerk van de Decathlon roeitrainers. Deze Decathlon roeitrainers van het eigen merk bevinden zicht budgettair onderin de markt. Maar iemand die wil beginnen op de roeitrainer kan he een hele goede keuze zijn om een Decathlon roeitrainer te kopen.

Decathlon verkoopt niet alleen roeitrainers van het eigen huismerk Domyos, maar ook van ander merken. Dit zijn wel de duurdere modellen. We zetten ze allemaal op een rijtje en geven ons oordeel.

Domyos roeitrainer 100

De Domyos 100 roeitrainer is een erg goedkope roeitrainer. De weerstand wordt gegenereerd door elastieken. Wij vinden deze roeitrainer met name geschikt voor mensen die op een lage intensiteit maximaal 3x per week een half uurtje willen bewegen.
Is dit te weinig voor je of wil je intensief trainen dan zouden wij deze roeitrainer niet aanraden.
Deze roeitrainer is compact op te bergen en weegt maar , er worden twee elastieken meegeleverd voor verschillende weerstanden.

Domyos roeitrainer 120

De Domyos roeitrainer 120 is een instapmodel. De weerstand wordt opgebouwd door een magnetisch vliegwiel. Er zit een display bij met zes functies. Deze roeitrainer is makkelijk te monteren.
Eenmaal opgebouwd is deze makkelijk in te klappen en te verplaatsen door de wieltjes vooraan.

Overige Decathlon roeitrainers

De overige roeitrainers van Decathlon zijn momenteel niet leverbaar. We zullen deze later op de site toevoegen.
We hebben het dan over de Concept 2, de Nordicktrack RW Air en de Pure Design roeitrainer VR2 (met water weerstand. Stuk voor stuk interessante roeitrainers voor diegenen die wat intensiever willen trainen. Even geduld dus nog.

Concept2

De Concept2 is wereldwijd de meest verkochte roei-ergometer. Lees ook onze uitgebreide review over de Concept2.


Tip: Ga ook eens na waar je op moet letten bij de aanschaf van een roeitrainer.

nv-author-image

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *