Home » Goedkope roeitrainer tot €400

Goedkope roeitrainer tot €400

Ben jij op zoek naar een goedkope roeitrainer? Dan kan je eens kijken naar de roeitrainers tot 400 euro. Wij hebben de goedkope roeitrainers op deze pagina voor het gemak onderverdeeld in verschillende prijscategorieën. Alle roeitrainers op deze pagina kosten minder dan €400,-. Ook benoemen we waar je op moet letten wanneer je een goede budget roeitrainer aan wilt schaffen. Als je een roeitrainer goedkoop wilt kopen zal je namelijk op sommige kenmerken iets in moeten leveren. Het is dan extra belangrijk om op de juiste punten iets in te leveren.


Goedkope roeitrainer tot €300

Wanneer je op zoek bent naar een echte budget roeitrainer om thuis de winter door te kunnen trainen kan je eens kijken naar de roeitrainers tot €300. Wij hebben de goedkope roeitrainers tot €300 bij verschillende webwinkels verzameld en voor jou op een rijtje gezet. Ook benoemen we enkele kenmerken van deze verschillende indoorfietsen.

Domyos roeitrainer 100 – beschrijving

De Domyos roeitrainer 100 van Decathlon is ontwikkel voor wie thuis maximaal 2 uur per week aan cardiotraining wil doen. Hij werd zo ontworpen dat hij ingeklapt heel weinig ruimte inneemt, hij neemt niet meer ruimte in dan een stoel.
De weerstand wordt opgebouwd door een elastiek. Er worden twee elastieken meegeleverd, waardoor er gevarieerd kan worden in de belasting. De Domyos roeitrainer 100 is geschikt voor personen met een lichaamsgewicht tot 110kg.

DOMYOS Roeitrainer 100

169,99
Decathlon.nl
Prijs gecheckt op 17 september 2021 11:10

Dus voor een lage prijs krijg je de beschikking over een roeitrainer waarop je lichaamsbeweging kunt krijgen en aan je uithoudingsvermogen op een lage intensiteit en is geschikt als je niet meer dan 2 uur per week wilt oefenen. Dat is ongeveer een kwartier per dag, je zult versteld van het resultaat wat je hiermee kunt bereiken.

Tunturi Cardio Fit R20

Lees hier alles over de Tunturi Cardio Fit R20.

Focus Fitness Row 2 – beschrijving

De Focus Fitness Row 2 roeitrainer heeft een stijlvol design een een sterk frame. Deze Focus Fitness Row 2 beschikt over een magnetisch weerstandssysteem met V-belt aandrijving en een vliegwiel van 7kg. Ook heeft de Focus Fitness Row 2 een door middel van een draaiknop handmatig regelbaar weerstandssysteem met 8 niveaus. De Focus Fitness Row 2 is geschikt voor personen met een lichaamslengte tot 190cm en is belastbaar tot een lichaamsgewicht van 120 kg.
De stijlvolle matzwarte trainingscomputer geeft inzicht in:

  • Tijd
  • Verbrande caloriën
  • Aantal slagen

Een comfortabel zitvlak, ergonomische softgrip handvatten en afstelbare voetpedalen zorgen ervoor dat het met de ergonomie van het design wel goed zit. Het roeiapparaat is eenvoudig in te klappen.
Dit maakt de Focus Fitness Row 2 uitermate geschikt voor de beginnende thuissporter. Het hele gezin kan hiervan gebruik maken dankzij de eenvoudige bediening.

We hebben deze roeitrainer uitgebreid bekeken, is deze informatie nog niet genoeg? Lees dan meer over de Focus Fitness Row 2 en wat wij van deze roeimachine vinden.

Focus Fitness Row 2

249,00
Betersport.nl
Prijs gecheckt op 17 september 2021 11:11

Goedkope roeitrainer tussen de €300 en €400

Wil je een goedkope roeitrainer aanschaffen en toch een iets hogere kwaliteit dan is deze categorie misschien iets voor jou.

Tunturi Cardio Fit R30

De Tunturi Cardio Fit R30 is een van de betere roeitrainers in zijn prijsklasse (onder de €400). Je koopt hiermee een goedkope compacte roeitrainer die opgeklapt weinig ruimte inneemt. Begin je met oefenen op een roeitrainer en heb je geen topsport aspiraties dan is deze roeitrainer zeker iets voor jou. Bekijk ook onze uitgebreide review van dit product.

Tunturi Cardio Fit R30 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat

★★★★★
355,00
299,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 15 september 2021 15:47

Schaf je een goedkope roeitrainer aan, of twijfel je nog, dan is de volgende informatie ook interessant:
Fit en vitaal op de roeitrainer
Trainen op een roeitrainer