☑️ Beste roeitrainer ooit: Concept2 Nu weer beschikbaar Grijp je kans!

Goedkope roeitrainer tot €400

Ben jij op zoek naar een goedkope roeitrainer? Dan kan je eens kijken naar de roeitrainers tot 400 euro. Kijk je niet alleen naar de laagste aanschafprijs maar naar de kosten over de lange termijn, bekijk dan ook de beste goedkope roeitrainer ooit en voorkom dat goedkoop ook duurkoop is. Wij hebben de goedkope roeitrainers op deze pagina voor het gemak onderverdeeld in verschillende prijscategorieën.
Alle roeitrainers op deze pagina kosten minder dan €400,-. Ook benoemen we waar je op moet letten wanneer je een goede budget roeitrainer aan wilt schaffen. Als je een roeitrainer goedkoop wilt kopen zal je namelijk op sommige kenmerken iets in moeten leveren. Het is dan extra belangrijk om op de juiste punten iets in te leveren.


Onze favoriete goedkoper roeitrainers

De Crivit roeitrainer van de Lidl is nu wel heel aantrekkelijk om aan te schaffen. Momenteel 100 Euro afgeprijsd.

alles voor de sportfan

Goedkope roeitrainer tussen de €300 en €400

Wil je een goedkope roeitrainer aanschaffen en toch een iets hogere kwaliteit dan is deze categorie misschien iets voor jou.

Overzicht

Goedkope roeitrainer tussen de €200 en €300

Wanneer je op zoek bent naar een echte budget roeitrainer om thuis de winter door te kunnen trainen kan je eens kijken naar de roeitrainers tot €300. Wij hebben de goedkope roeitrainers tot €300 bij verschillende webwinkels verzameld en voor jou op een rijtje gezet. Ook benoemen we enkele kenmerken van deze verschillende indoorroeiers.

Tunturi Cardio Fit R30

De Tunturi Cardio Fit R30 is een van de betere roeitrainers in zijn prijsklasse (onder de €400). Je koopt hiermee een goedkope compacte roeitrainer die opgeklapt weinig ruimte inneemt. Begin je met oefenen op een roeitrainer en heb je geen topsport aspiraties dan is deze roeitrainer zeker iets voor jou. Bekijk ook onze uitgebreide review van dit product.

Focus Fitness Row 2 – beschrijving

De Focus Fitness Row 2 roeitrainer heeft een stijlvol design een een sterk frame. Deze Focus Fitness Row 2 beschikt over een magnetisch weerstandssysteem met V-belt aandrijving en een vliegwiel van 7kg. Ook heeft de Focus Fitness Row 2 een door middel van een draaiknop handmatig regelbaar weerstandssysteem met 8 niveaus. De Focus Fitness Row 2 is geschikt voor personen met een lichaamslengte tot 190cm en is belastbaar tot een lichaamsgewicht van 120 kg.
We hebben deze roeitrainer uitgebreid bekeken, is deze informatie nog niet genoeg? Lees dan meer over de Focus Fitness Row 2 en wat wij van deze roeimachine vinden.

Overzicht

Goedkope roeitrainer onder de €200

Wil je een goedkope roeitrainer aanschaffen dan is het nog verrassend hoe groot het aanbod aan roeimachines onder de €200 is. Bedenk wel dat je dan niet te hoge verwachtingen mag hebben om teleurstellingen te voorkomen. Uit het complete overzicht benoemen we eerst onze favorieten.

Crivit roeiapparaat met luchtweerstand!

Voor (op het moment van schrijven in de aanbieding!) iets meer dan 200 Euro een roeitrainer met luchtweerstand. Dat is zeker de moeite waard! Vandaar dat we hem hier ook even noemen.

Tunturi Cardio Fit R20

Momenteel is de Tunturi Cardio Fit R20 aantrekkelijk geprijsd, ben je niet te groot en te zwaar en wil je beginnen met indoor roeien, wij hebben deze roeitrainer uitgebreid bekeken en ons expert oordeel gegeven. Lees hier alles over de Tunturi Cardio Fit R20.

Overzicht

Vaak zal de roeimachine een elastische weerstand hebben. Dit is namelijk de goedkoopste oplossing als weerstand, echter ook de minst natuurlijke weerstand. Ben je niet heel sterk en wil je niet heel intensief trainen dan is zo een goedkope roeimachine wellicht de beste keuze voor jou.
Wellicht is het toch beter om naar een wat duurder roeiapparaat te kijken, waar je uiteindelijk langer en meer plezier aan gaat beleven.

Domyos roeitrainer 100 – beschrijving

De Domyos roeitrainer 100 van Decathlon is ontwikkel voor wie thuis maximaal 2 uur per week aan cardiotraining wil doen. Hij werd zo ontworpen dat hij ingeklapt heel weinig ruimte inneemt, hij neemt niet meer ruimte in dan een stoel.
De weerstand wordt opgebouwd door een elastiek. Er worden twee elastieken meegeleverd, waardoor er gevarieerd kan worden in de belasting. De Domyos roeitrainer 100 is geschikt voor personen met een lichaamsgewicht tot 110kg.

Dus voor een lage prijs krijg je de beschikking over een roeitrainer waarop je lichaamsbeweging kunt krijgen en aan je uithoudingsvermogen op een lage intensiteit en is geschikt als je niet meer dan 2 uur per week wilt oefenen. Dat is ongeveer een kwartier per dag, je zult versteld van het resultaat wat je hiermee kunt bereiken.
Bekijk ook de andere roeitrainers van Decathlon

Goedkope roeitrainer – Speciale vermelding

Geen roeitrainer onder de €400, maar net iets erboven. De Focus Fitness Row 3 is de grotere broer van de Row 2. Op het moment nog eens aantrekkelijk geprijsd, zeker één van de betere roeitrainers in zijn prijsklasse en zeker de moeite van het bekijken waard.

Goedkope roeitrainer – Meer informatie

Schaf je een goedkope roeitrainer aan, of twijfel je nog, dan is de volgende informatie ook interessant om te lezen. Lees bijvoorbeeld hoe je fit en vitaal op de roeitrainer blijft en wist je dat het op de juiste manier trainen op een roeitrainer heel belangrijk is om jouw doel te bereiken en het leuk te blijven vinden?

Mocht je ondanks alles toch twijfelen of een roeitrainer iets voor jouw is, dan kan je ook eens kijken naar de vergelijking crosstrainer of roeitrainer. Misschien spreekt een ander fitness toestel jou meer aan. Het is wel belangrijk dat je het apparaat kiest waar je het meest gelukkig van wordt.

Wist je overigens dat de Blokker en de Lidl ook roeitrainers verkopen? Kijk voor een goedkope roeitrainer ook eens naar een roeitrainer aanbieding of een roeitrainer Black Friday deal.

Wij hebben uitgezocht wat de beste magnetische roeimachine is. Dus ben je geïnteresseerd is dit artikel ook goed om eens door te lezen.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.