Home » Blog » Roeitrainer Black Friday – Sla je slag tijdens de black week 2021

Roeitrainer Black Friday – Sla je slag tijdens de black week 2021

roeitrainer black friday

Roeitrainer Black Friday deals zijn ideaal om je slag te slaan als je een roeimachine wilt aanschaffen. En niet alleen op Black Friday zelf maar de hele week van 19 t/m 26 november 2021. De zogenaamde Black Week. Bij alle bekende grote webwinkels, zoals Decathlon, Bol.com, Betersport kan je op zoek naar een roeitrainer Black Friday deal. Maar ook de meest gewilde roeitrainers, zoals bijvoorbeeld de Concept2, Senz Sports R5000, Focus Fitness Row3 worden misschien aantrekkelijk afgeprijsd.
Wist je dat in Cyber weekend en op Cyber monday (Cyber maandag) de dagen na Black Friday er ook nog vaak aanbiedingen te vinden zijn?

Roeitrainer Black Friday deals van bol.com
Roeitrainer Black Friday deals van Decathlon Domyos
Roeitrainer Black Friday deals van Betersport - Senz Sports en Focus Fitness

Roeitrainer Black Friday – Eerste slag is een daalder waard

Als je een beetje oplet sla je je meest voordelige (roei)slag tijdens de Black Week. Niet alleen op Black Friday maar ook al in de week ervoor barst de gekte los. Black Friday is uit Amerika overgewaaid maar nu ook in Europa een bekend fenomeen. Nog even aan het eind van het jaar de omzet verhogen door heel veel producten af te prijzen.

Wees er op tijd bij zodat je niet te laat bent. Hier vind je een overzicht waar je aantrekkelijk geprijsde roeitrainers kunt vinden. We werken deze pagina regelmatig bij.

Roeitrainer Black Friday – Waar vindt je de deals?

Hieronder een overzicht van de meest gerenommeerde webwinkels gespecialiseerd in roeitrainers en roeimachines. Check gedurende Black Friday en de Black Week maar ook nog op Cyber Monday regelmatig welke roeitrainers leuk geprijsd zijn en sla dan onmiddellijk je slag, want op=op.

Betersport Black Friday deals

Met o.a. het eigen merk Senz Sports roeitrainers en Focus Fitness roeitrainers maar ook de andere merken roeitrainer is de kans groot dat Betersport gaat stunten tijdens Black Friday, goed in de gaten houden dus.

Check regelmatig de Betersport Back Friday deals en twijfel niet te lang als de roeitrainer van jouw keuze erbij zit.

Decathlon Black Friday deals

Prijsvergelijker meest gewilde roeitrainers

Om het jou makkelijk te maken hebben we een prijsvergelijker gemaakt, waar je de meest gewilde roeitrainers terug kunt vinden en direct kunt bestellen. Het is een goed idee als je van te voren al productonderzoek hebt gedaan en weet wat je hebben wilt. Je kunt dan direct je slag slaan.

Wist je dat roeitrainers kunnen vliegen?
Op Black Friday of de week ervoor en anders wel op Cyber Monday vliegen ze de deur uit

Senz Sports R5000 Black Friday deal

Staat de Senz Sports R5000 boven aan jouw lijstje? Kijk dan hieronder wat de huidige prijs is bij de verschillende aanbieders.

1
Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - Zwart
Maximale belasting: 115 kg | Zonder hartslagfunctie
Bekijk Bol.com
2
Tunturi Cardio Fit R20 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat
Maximale belasting: 110 kg | Zonder hartslagfunctie
Bekijk Bol.com
3
Tunturi Cardio Fit R30 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat
Maximale belasting: 110 kg | Zonder hartslagfunctie
Bekijk Bol.com
5
Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - Zwart
Maximale belasting: 130 kg | Zonder hartslagfunctie
Bekijk Bol.com
7
VirtuFit Ergometer Roeitrainer - Hartslagfunctie - Inklapbaar - Zwart
Maximale belasting: 150 kg | Met hartslagfunctie
Bekijk Bol.com
9
Roeitrainer - VirtuFit Pro Water Resistance Row 1000 Roeimachine - Hartslagfunctie - Zwart
10
Roeitrainer d pm5 concept 2

Concept2 RowErg – Model E – Model D Black Friday deal

De beste roeitrainer ooit de Concept2 RowErg (voorheen Concept2 Model D en Concept2 Model E) als Black Friday deal? Het is maar zeer de vraag of zo een gewild artikel afgeprijsd wordt. Maar wil je een Concept2 kopen gewoon omdat het de goedkoopste roeitrainer in gebruik is? Kan het natuurlijk geen kwaad hieronder even de prijzen te checken.

1
Roeitrainer d pm5 concept 2

Waarom een roeitrainer Black Friday deal scoren?

Met de Kerstdagen zo vlak voor de deur kan je jezelf of een ander verwennen met een roeitrainer. We weten allemaal wat de Kerstdagen, maar ook Sinterklaas met je doet. Je eet al snel veel te veel waardoor je als goede voornemen ‘meer bewegen’ en ‘afvallen’ op je lijstje hebt staan. Waarom niet voor die tijd al beginnen.

Een roeimachine is een ideaal fitnesstoestel om meer te bewegen. Je kan dat op ieder moment dat het jou uitkomt gewoon thuis doen. Zelfs tijdens het televisie kijken! Je traint je hart en longen en heel veel spiergroepen. Buiten dat is het gewoon leuk om te doen vcinden wij.

Meer informatie

Is het jouw niet gelukt tijdens de Black Friday periode een roeimachine te scoren, of wil je niet wachten, maar wil je nog wel een aantrekkelijk geprijsde roeitrainer kopen? Dan kun je ook op zoek gaan naar een roeitrainer sale of de goedkoopste roeitrainer ooit.

Of wil je geen roeitrainer maar een crosstrainer, of heb je inmiddels een roeitrainer en wil je jouw collectie uitbreiden met een crosstrainer? Je kan immers nooit genoeg fitness apparatuur in huis hebben 😉 kijk dan ook eens naar een Crosstrainer aanbiedingen of de Crostrainer Black Friday deals.

Veel gestelde vragen

Waar vind ik de beste Black Friday roeitrainer deal?

Dat hangt af of je naar een specifieke roeitrainer op zoek bent. Per roeitrainer kan dat namelijk verschillen. Je kan je zoektocht hier beginnen

Welke roeitrainer kan ik het beste kopen tijdens Black Friday?

Check hier de beste deal

nv-author-image

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *