☑️ Beste roeitrainer ooit: Concept2 Nu weer beschikbaar Grijp je kans!

Goedkoopste roeitrainer 🏆 de beste goedkope roeitrainer

Als rechtgeaarde Nederlander ben je natuurlijk op zoek naar een goedkope roeitrainer, maar liever nog de goedkoopste roeitrainer wanneer je een roeitrainer kopen gaat.
Natuurlijk wil je dan ook de beste roeitrainer kopen. Maar hoe pak je dat nu aan? Je kan een roeitrainer vergelijk onderzoek doen, je kan op zoek naar de beste roeitrainers en je kan de roeitrainer test Consumentenbond (die er niet is) lezen.

Goedkoopste roeitrainer – punten ter overweging

Bedenk voor jezelf eerst wat je onder ‘goedkoop’ verstaat. Is dat de roeitrainer die bij aanschaf het minste kost of…. is dat de roeitrainer waar je over de hele duur dat deze roeitrainer in jouw bezit is het goedkoopste is en waar je het meeste plezier aan beleeft?
Wij denken zelf het laatste, als je het daarmee eens bent, is de juiste keuze dichtbij.

alles voor de sportfan

Goedkoopste roeitrainer – de onthulling

Dat je de goedkoopste roeitrainer kopen kunt en daarmee ook gelijk de beste roeitrainer in huis haalt lijkt wel haast onmogelijk. Met het woord goedkoop wordt in onze ogen bedoeld ‘een goede koop’. Wij onthullen welke roeitrainer een goede koopt is en leggen aan je uit waarom we dit vinden.

Goedkoopste roeitrainer - de beste goedkoper roeitrainer - onthulling Concept2

Tadaaaa – hier de goedkoopste roeitrainer die gelijk de beste roeitrainer is:
———————————–
De Concept2
———————————–

Alhoewel de Concept2 in aanschaf niet de goedkoopste roeitrainer is, zullen we uitleggen waarom de Concept2 wel de beste goedkope roeitrainer is en dus een ‘goede koop’.

De Concept2 is niet de goedkoopste roeitrainer in aanschaf, maar ook zeker niet de duurste. De Concept2 is wel de roeitrainer die al jarenlang wereldwijd de meest verkochte roeitrainer is. Dat heeft uiteraard een reden. Het is DE STANDAARD in de markt. Je ziet ook dat andere merken de Concept2 namaken. Ik kan zo een hele reeks ‘look-a-likes’ opnoemen. Helaas evenaart geen één qua kwaliteit en mogelijkheden het origineel.
Koop je een Concept2 voor thuis gebruik dan gaat deze een leven lang mee.

Dit is dan ook de reden dat de Concept2 heel lang zijn waarde behoud. Hier komt het punt dat we aantonen waarom de Concept2 de goedkoopste roeitrainer is. Dit doen we door een rekensommetje te maken. Stel dat je een Concept2 koopt en deze na 4 jaar wilt verkopen.

(Aanschafprijs – Verkoopprijs) / Aantal jaren in gebruik = Kosten per jaar
(1299 Euro -899 Euro) / 4 = 100 Euro per jaar

Je ziet dus dat je voor heel weinig geld per jaar op de beste roeitrainer in de wereld kunt roeien. Verslijten zal je de roeitrainer niet, wel zal je na heel veel km’s wat onderhoud moeten plegen. Maar Concept2 heeft onderdelen en deze zullen ook jarenlang beschikbaar blijven.
Daarbij komt dat je als eigenaar van de Concept2 gratis gebruik van maken van de Ergdata app en het on-line logboek van Concept2. Deze tools bieden de mogelijkheden om professionele workouts te doen en deze te loggen en je te meten met andere Concept2 gebruikers wereldwijd

Prijsvergelijker

Bekijk hier onder de actuele prijzen als je een Concept2 kopen wilt. Lange tijd was de Concept2 niet leverbaar als gevolg van de Corona omstandigheden. Gelukkig is de Concept2 nu wel weer beschikbaar, dus slag je slag als je nog deze winter thuis aan je conditie wilt werken.

€1.600,00
6 nieuw vanaf €1.559,00
Prijs gecheckt op 23 maart 2023 10:42
Amazon.nl
€1.259,99
Decathlon.nl

Onze ervaringen

Wij hebben zelf een Concept2 in bezit waar we met verschillende personen afwisselend op roeien. De teller staat na nog geen 1/2 jaar op meer dan een half miljoen meters. Onze ervaringen hebben we gedeeld in een review over de Concept2.

Meer informatie

Review Concept2

roeitrainer logo

Redactie

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.