Roeitrainer inklapbaar, opklapbaar of opvouwbaar

roeitrainer inklapbaar opklapbaar deelbaar

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Zoek je een roeitrainer die weinig ruimte inneemt? Let er dan op dat de roeitrainer inklapbaar (opklapbaar of opvouwbaar) is.
Zeker als je klein behuisd bent is het fijn als je de roeitrainer na gebruik ergens op kunt bergen. Maar ook als je een sportschool hebt en na een les de roeitrainers op moet bergen om plaats te maken voor een fitness les op een ander toestel is het fijn als dit makkelijk kan.

Tijdens je workout neemt een roeitrainer best veel ruimte in omdat het nu eenmaal één van de langste fitness toestellen is.
Gezien de voordelen van een roeitrainer is het toch een fijn fitness apparaat om jouw workouts op te doen, ondanks dat hij zo groot is.

Bij het opbergen is het natuurlijk ook handig als hij makkelijk te verplaatsen is. Gewicht en de aanwezigheid van transportwieltjes zijn dan belangrijk. Lees hier waar je allemaal op moet letten wanneer je een roeitrainer wilt kopen.

Roeitrainer inklapbaar – alternatieven

Er zijn ook alternatieven. Om hem op te bergen is het fijn als de roeitrainer inklapbaar is. Er bestaan ook deelbare roeitrainers en roeitrainers die je rechtop kunt zetten.
Het voordeel van een deelbare roeitrainer is dat je deze in een net zo kleine ruimte op kunt bergen als een inklapbare. Omdat je hem deelt, heb je twee delen die je makkelijker kunt verplaatsen dan een opklapbare.
Een voorbeeld van een hele goed deelbare roeitrainer is een Concept2.
Een heleboel water roeiers kan je makkelijk rechtop opbergen. Door het gewicht van de watertank blijft deze dan ook stabiel staan als je hem rechtstandig neerzet. Een nadeel is wel dat hij dan qua voetafdruk misschien wel klein is, maar in de hoogte best groot. Het is geheel afhankelijk van waar je de roeitrainer wilt opbergen of dat voor jou een optie is.
De Waterrower is één van de mooiste water roeitrainers die wij kennen waarbij dat mogelijk is.

Zoek een roeitrainer uit

Wij hebben een behoorlijk compleet overzicht van roeitrainers in verschillende budget categorieën. Zoek binnen jouw budget welke er zijn en check dan zelf even of je ze makkelijk op kunt bergen.
Goedkope roeitrainer tot €400
Roeitrainers van €400 – €1000
Roeitrainers vanaf €1000

We hebben overwogen om hier een overzicht weer te geven van alle opklapbare roeitrainers. We hebben dit niet gedaan omdat de meeste roeitrainers opklapbaar zijn en het heel erg veel uit maakt in welke ruimte je de roeitrainer op wilt bergen.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachineWij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons Advertentiebeleid.


Henk

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie