Home » Blog » Virtufit Row 800 waterroeier – expert oordeel

Virtufit Row 800 waterroeier – expert oordeel

Virtufit Row 800 - op basis van expertise en Virtufit Row 800 review gebruikers

De VirtuFit Water Compact Resistance Row 800 roeitrainer kortweg Virtufit Row 800 is een roeitrainer met waterweerstand en compact uitgevoerd. Wij bekeken deze roeitrainer en geven ons oordeel. In dit oordeel nemen we ook de Virtufit Row 800 review van gebruikers mee.

Deze Row 800 is een vriendelijk geprijsde roeitrainer met waterweerstand. Wat deze roeitrainer bijzonder maakt is dat deze compacter is dan de meeste andere roeitrainers en een hoge zit heeft.

Virtufit Row 800 – Voor wie geschikt?

Deze roeitrainer is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope roeitrainer met waterweerstand en graag wat hoger willen zitten. Deze Row 800 heeft het beide.
Doordat de watertank onder de geleiderail is geplaatst, is deze roeitrainer ook nog eens zeer compact. De voetprint is een stuk korter dan roeitrainers waar de waterweerstand aan de voorkant zit. Toch is deze roeitrainer geschikt voor mensen tot 2 meter volgens de leverancier.
Mede daardoor is de ‘zit’ wat hoger, maar dat is juist voor veel mensen een voordeel. Zeker als je moeite hebt met laag gaan zitten en opstaan.

Dit maakt de roeitrainer bijzonder geschikt voor mensen die willen revalideren of gewoon aan hun conditie willen werken. Revalidatie doe je natuurlijk altijd onder begeleiding van een revalidatie arts of fysiotherapeut.

Virtufit Row 800 – Voor wie niet geschikt?

Deze roeitrainer is niet geschikt voor mensen die competitief willen indoor roeien. Dit komt doordat het aantal trainingsmogelijkheden te beperkt is. Ook is het geen ergometer, zodat je jouw resultaten nmiet met die van anderen kunt vergelijken.
Een groot nadeel van een waterroeier vinden wij dat je de weerstand niet makkelijk kunt wijzigen. Dt kan alleen door de watertank met meer of minder water te vullen. Zeker als je met verschillende personen de roeitrainer wilt gebruiken is dat lastig. Kinderen bijvoorbeeld zullen met een wat lagere weerstand moeten roeien dan volwassen mannen.

Virtufit Row 800 beoordeling

Een zeer compacte en stabiele roeitrainer met waterweerstand. Compact en een hoge zit en een aangename prijs zijn de punten waarop deze roeitrainer uniek is.

Door Henk van Sportmedia365

Prijs / kwaliteit
Stabiliteit
Ergonomie
Kwaliteit monitor

Summary

4.5

Veel gestelde vragen

Voor wie is de roeitrainer Virtufit Row 800 geschikt?

Deze roeitrainer is geschikt voor mensen die een compacte waterroeier willen hebben en niet te diep in de buidel willen tasten.

Voor wie is de Virtufit Row 800 niet geschikt?

Wil je competitief roeien, dan is deze roeitrainer niet geschikt en kan je beter een Concept2 kopen.

Meer informatie

Voor het kopen van een roeitrainer is het altijd verstandig om de handleiding eens door te lezen. Deze geeft veel informatie over de mogelijkheden, de montage en het gebruik en onderhoud.
Handleiding Virtufit Row 800 NL

nv-author-image

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.