Coolblue roeitrainer kopen – aanbod en top 5


🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Wil je bij Coolblue een roeitrainer kopen en vraag je je af of dat een goede keuze is en welke roeimachine je dan moet kiezen uit het aanbod? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen. Vanuit de expertise die we hebben op het gebied van (het gebruik van) roeiapparaten belichten we de verschillende merken roeitrainers bij Coolblue en geven we aan welke roeitrainers de beste keuze zijn voor verschillende doelgroepen.
We geven onze top 5 aan als 5 tips, omdat de onze top 5 verschillende prijzen en doelgroepen heeft en dus onderling bijna niet te ‘ranken’ zijn.

Waarom een roeitrainer bij Coolblue kopen?

Coolblue is een grote en vertrouwde website. Je bent dus verzekerd van een goede klantenservice en garantie afhandeling. Verder is het zo dat Coolblue alleen de betere merken in zijn portfolio heeft. Hierdoor ben je er dus zeker van dat je een goede kwaliteit roeimachine aanschaft als je een roeimachine bij Coolblue aanschaft.

Toch is het belangrijk na te gaan of de roeitrainer bij jou ‘past’. De kwaliteit kan dan goed zijn, als de roeimachine niet past bij jouw wensen en doelstellingen dan zou dat zonde zijn. Omdat het aanbod best wel breed is, geven wij aan welke roeimachines geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. De keuze is vervolgens aan jou. Coolblue heeft ook product specialisten in dienst die jou kunnen helpen mocht je nog vragen hebben.

Soms is het echter ook goed om te checken of je de roeitrainer van jouw keuze elders voor een betere prijs kan kopen. Check dan de reviews op onze site, want in deze reviews is meestal een prijsvergelijker opgenomen.
Ook verwachten wij bij Coolblue dit jaar leuke roeitrainer Black Friday aanbiedingen, dus is het interessant dit in de gaten te houden.

Tip 1 – roeitrainer Coolblue – Virtufit Ultimate Pro 2i

Deze Virtufit Ultimate Pro 2i is een hele goede roeitrainer met luchtweerstand. Eigenlijk geschikt voor iedereen. Klein, groot, dik, dun, beginner of gevorderde: deze Ultimate Pro 2i gaat je niet teleurstellen, dus kan jet het je financieel veroorloven is dit een hele goede keuze. Wij adviseren direct voor de Pro 2i uitvoering te gaan en niet voor de Ultimate Pro 2. Lees ook onze Virtufit Ultimate Pro 2i review voor een uitgebreid oordeel en het verschil tussen de 2 en de 2i.

Tip 2 – Coolblue roeitrainer – WaterRower Performance ergometer

Van alle roeitrainers met waterweerstand is dit het neusje van de zalm. Be je op zoek naar een hele mooie roeitrainer die niet zal misstaan in jouw interieur en die ook nog eens geschikt is om intensief op te trainen dan hoef je eigenlijk niet verder te zoeken. Lees ook onze Waterrower performance ergometer review om alles over deze prachtige roeimachine te weten te komen.

Tip 3 – Virtufit Water Resistance Aqua 100i

Zoek je een goedkope roeitrainer met waterweerstand dan is deze nieuwe Aqua 100i wellicht de meest voordelige roeimachine die je kunt vinden. Waterweerstand is populair omdat roeitrainers met waterweerstand een natuurlijke weerstand geven. Hoe harder je trekt hoe groter de weerstand. Nadeel is vaak dat dit type roeiapparaten duur zijn. De trend is echter dat er steeds goedkopere roeitrainer op de markt komen waarvan deze Aqua 100i dus het ultieme voorbeeld is.

Tip 4 – Virtufit Ergometer Semi-Pro roeitrainer

Deze Virtufit Ergometer Semi-Pro is een zeer populaire roeitrainer. Dat heeft een reden, of eigenlijk meerdere redenen. Lees onze Virtufit Ergometer Semi-Pro review om erachter te komen wat er nu zo geweldig is aan deze roeimachine. Wil je niet deze hele review doorlezen dan zijn de grote voordelen (in het kort) de volgende:

  • veel trainingsmogelijkheden – 34 programma’s
  • ideale prijs/kwaliteit verhouding
  • compact en makkelijk op te bergen
  • ergometer – dus nauwkeurig meting van jouw prestaties

Het aanbod roeitrainers bij Coolblue – de merken

Het aanbod van roeitrainers bij Coolblue is qua aantal niet heel groot, maar qua kwaliteit en soort gebruik wel heel breed. De verschillende merken die je bij Coolblue kunt kopen zijn:

Coolblue roeitrainer - WaterRower
coolblue roeitrainer - virtufit
coolblue roeitrainer - tunturi
coolblue roeimachine - flowfitness

WaterRower – de klassieke roeitrainers – bij Coolblue

De absolute standaard voor roeimachines met waterweerstand. Zoek je een roeitrainer met waterweerstand die er ook nog eens fantastisch uit ziet dan zal je ongetwijfeld dit merk tegen komen. Waterrower roeitrainers zijn bijna altijd in hout uitgevoerd. Dit merk levert wel roeitrainers in het duurdere segment.

Virtufit roeitrainers bij Coolblue

Coolblue heeft niet de hele portfolio aan Virtufit roeitrainers maar wel een uitgekiend aanbod met de beste modellen. De Virtufit roeitrainers van Coolblue bedienen qua prijsstelling met middensegment. Echt hele goedkope roeitrainers heeft Coolblue eigenlijk niet, maar wel instapmodellen met een goede kwaliteit.

Coolblue en Tunturi roeitrainers

Tunturi is ook weer zo een bekend merk als het gaat om fitness apparatuur met een groot aanbod aan roeimachines. Slechts 2 Tunturi roeitrainers heeft Coolblue in zijn portfolio, deze zijn bedoeld voor beginnende sporters en zijn instapmodellen. Bekijk ook het complete aanbod aan Tunturi roeitrainers op onze site.

Flow Fitness Como Water W bij Coolblue

Deze Flow Fitness Como Water W is op het moment van schrijven de enige roeitrainer van Flow Fitness bij Coolblue. Een niet te dure maar zeer stabiele roeitrainer met waterweerstand.

Meer informatie

Mocht je meer informatie over het kiezen en gebruiken van een roeitrainer dan kan je op deze site heel veel informatie vinden. Zo is het bij de aanschaf belangrijk om bijvoorbeeld te weten wat de verschillende type weerstanden en de voor- en nadelen daarvan zijn.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachineWij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons Advertentiebeleid.


Henk

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie