Beste online spellen voor bodybuilders


🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Wanneer je graag aan je lichaam werkt en traint, dan weet je dat het laten rusten van je lichaam minstens zo belangrijk is als intensief trainen. Het herstel na een flinke work-out zorgt ervoor dat je spieren weer bij kunnen komen en daadwerkelijk aan het werk kunnen om de resultaten neer te zetten die jij wilt hebben. Tijdens het rusten, kun je overigens gewoon aan de slag blijven gaan met cardio, fitness en alle andere facetten die bij bodybuilding komen kijken. Om je alvast op weg te helpen, hebben we een aantal leuke online spellen voor je op een rijtje gezet die interessant kunnen zijn voor jou.

Bodybuilder Gym Fighting Game

Hoewel de titel van de game van ontwikkelaar Fighting Arena een beetje vreemd is (vechtende bodybuilders is niet direct een correcte associatie wanneer je het ons vraagt), is dit wel een bijzonder vermakelijke game. Het gaat hier niet alleen om spierkracht, maar ook om de techniek die gebruikt wordt tijdens het verslaan van de tegenstanders. Het verhaal is trouwens ook wat wazig, wat het alleen maar vermakelijker maakt. Je vecht namelijk tegen je eigen clan, omdat je deze wilt verlaten en zij je niet willen laten gaan. Pas wanneer je een vrij man bent, kun je de strijd aangaan met andere tegenstanders. Grafisch gezien niet de meest moderne game, maar wanneer het gaat om spierbundels die tonen wat ze kunnen, zijn er weinig games die Bodybuilder Gym Fighting Game kunnen verslaan.

Iron Muscle (Ultimate Douchebag Workout)

Let op: voor dit spel heb je een goede aanbieder nodig. Matige spelwebsites overladen je alleen maar met reclame. Deze game is ideaal voor de bodybuilders die graag verbetering zien door training. Je begint als een slappeling die afgewezen wordt door de dames. De enige manier om hier verandering in te brengen, is door te gaan trainen en gebruik te maken van ‘kruiden’. Let erop dat je gelijkmatig traint, want de game houdt wel degelijk rekening met welke oefeningen je doet. Doe je het goed en word je een gespierde bodybuilder, dan verandert het personage naar een gelukkig persoon dat ook nog eens geluk heeft in de liefde.

Hercules – High and Mighty

Eerlijk is eerlijk, bij legale en gerenommeerde aanbieders zoals Unibet Nederland vind je bijzonder veel spelletjes die je als bodybuilder kunt spelen. Hercules – High and Mighty staat voor ons hoog in de lijst met favorieten. Niet alleen omdat de gespierde Hercules zelf het wildsymbool is dat expandeert over heel de rol en daardoor goed zichtbaar is, maar ook vanwege de opzet van het spel. Wanneer Hercules het hek weghaalt, wordt de gokkast namelijk aanzienlijk groter. Echt leuk wordt het bij de free spins, waar Hercules regelmatig langskomt om de grotere winsten op de rollen voor je neer te zetten.

Minecraft

Bodybuilding gaat niet alleen om de body. Het gaat ook om perfectionisme, het bouwen aan het lichaam om het nog beter en mooier te maken. In dat kader kan een game als Minecraft ideaal voor je zijn. Dit is een sandboxgame en bestaat uit tal van losse blokken. Deze blokken kun je zelf organiseren door ze te verplaatsen, weg te hakken of aan te passen. Je kiest er zelf voor of je tijdens het bouwen van je kasteel, paleis of standbeeld ook zombies wilt slachten of juist in alle rust wilt kunnen bouwen. Zeker een aanrader voor mensen met een scherp oog en aandacht voor detail kan dit een ideale match zijn. Let wel op: de tijd kan ineens heel snel gaan wanneer je Minecraft aan het spelen bent en een complete gym bouwt vol met staalblokken.

Tal van (gratis) online games: hoe ideaal zijn die?

Je kunt ook veel gratis spelletjes vinden die compleet draaien om bodybuilden. Uiteraard kun je deze proberen, maar we raden je sterk aan om nooit persoonlijke gegevens te delen en niet op de reclames te klikken. Veel van deze gratis spelwebsites hebben namelijk oplichting als een van de belangrijkste verdienmodellen. Probeer idealiter op Nederlandstalige websites te blijven en download nooit zomaar een app naar je mobiele apparaat zonder eerst de recensies te lezen en de maker na te trekken.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachine