Home » Blog » Roeitrainer Lidl kopen – een Crivit roeitrainer

Roeitrainer Lidl kopen – een Crivit roeitrainer

Wil je een roeitrainer Lidl kopen van het huismerk Crivit en twijfel je of dat een goede keuze is? Lees dan verder wat wij van deze Lidl roeitrainer vinden.
Wij van roeitrainer365.nl hebben veel expertise op het gebied van roeitrainers en geven ons deskundig oordeel.

De eerste indruk is dat dit wel één van de fraaiste roeitrainers is in deze prijsklasse. Een lookalike van onze ‘all-time favorit’ de Concept2. Uiteraard zal je hier en daar wat in moeten leveren, maar wij zijn enthousiast.

Mensen zoeken ook naar
Lidl roeitrainer, Lidl roeimachine, Lidl roeiapparaat, roeiapparaat Lidl, roeimachine Lidl, Crivit roeimachine of Crivit roeiapparaat

Lidl roeitrainer – voor wie is deze geschikt?

Bekijk nu de Lidl roeitrainer

De Lidl shop roeitrainer is een goedkope roeitrainer die verrassend goed presteert. Ben je echter langer dan 1,90 meter of wil je heel intensief en vaak trainen, dan kan je misschien beter verder zoeken.
Zoek een roeitrainer waarmee je op een wat lager niveau een keer of 3 een workout kan doen en wil je niet te veel geld uitgeven? Wil je een roeitrainer die je makkelijk op kunt bergen? Deze Crivit roeitrainer is dan zeker een roeimachine die je in je overwegingen mee moet nemen.

Roeitrainer Lidl beschreven

In deze paragraaf beschrijven we de roeitrainer en geven we ons oordeel. De montage, de boordcomputer en de ergonomie en kwaliteit komen aan de orde.
De handleiding geeft ook veel informatie, we adviseren je deze online te bekijken, zodat je weet wat je kopen gaat.

Montage

Wanneer je de handleiding bekijkt, dan is het monteren van de Lidl roeimachine best wel een klus. Ben je zelf niet zo handig dan bevelen we je aan hulp te vragen van iemand die wel handig is. We vinden dit niet zo een groot nadeel. Het monteren is immers maar éénmalig en doordat je veel zelf in elkaar moet zetten is het voor de fabrikant mogelijk de prijs zo laag mogelijk te houden. We kennen duurdere roeitrainers (b.v. de Concept2) waar de montage veel eenvoudiger is, maar daar betaal je ook voor.

Boordcomputer, weerstand en aandrijving

De boordcomputer biedt verrassend veel mogelijkheden voor zo een goedkope roeimachine. Er zijn niet veel roeimachines in deze prijsklasse die vergelijkbare mogelijkheden bieden. Je kunt kiezen uit 10 verschillende standaard trainingen. Je kunt een vaste afstand kiezen maar ook hele leuke (en zinvolle) interval trainingen. Tevens is het mogelijk je persoonlijke workout te definiëren.
Onder de display is er een mogelijkheid een telefoon of tablet te bevestigen.
Helaas is het geen ergometer en is er geen bluetooth aanwezig, maar dat mag je ook niet verwachten bij een roeitrainer in deze prijsklasse.

Wist je dat
Je als beginner het beste een opbouwschema kan volgen,
deze is op onze site te vinden en op smaak aan te passen.

Helaas
Is de Lidl roeitrainer niet leverbaar?
Bekijk dan andere budget roeitrainers.

De weerstand is een luchtweerstand die op 10 verschillende niveaus kan worden ingesteld. Dit kan je doen met een schuif. De aandrijving geschiedt door middel van een ketting, vaak gebruiken goedkopere roeitrainers een belt.

Ergonomie en kwaliteit

De Lidl roeitrainer is mooi en degelijk uitgevoerd. Wel is op sommige plekken (b.v. de rail) aluminium gebruikt in plaats van staal, maar wat wil je voor deze prijs. De stabiliteit is heel goed en door de extra steun in het midden is heel slim gebruik gemaakt van de mogelijkheid de stabiliteit extra te vergroten.

Een ergonomisch zitje, verstelbare voetsteunen en stevige handgrepen zorgen ervoor dat je prima jouw workouts kan doen. Let wel op dat je niet langer dan 1,90 meter moet zijn.

Verder is de roeitrainer inklapbaar en makkelijk te verplaatsen door de wieltjes aan de voorkant.

Roeitrainer Lidl - inklapbaar

Roeitrainer Lidl – Conclusie

Deze Crivit roeitrainer uit de Lidl shop is wat ons betreft één van de betere roeitrainers uit zijn prijsklasse. Uiteraard zijn er verschillen met roeitrainers die 5x zo duur zijn en zul je concessies moeten doen. Maar voor deze prijs koop je een instapmodel roeitrainer die jou heel veel uren roeiplezier gaat geven.

Fraai design ✔️
Goede prijskwaliteit verhouding ✔️
Inklapbaar ✔️
Mogelijkheden boordcomputer ✔️
Stabiel ✔️

Geen ergometer ❌
Bluetooth niet beschikbaar ❌

Ben je klein behuisd, dan is de roeitrainer makkelijk op te bergen. Wil je de buren geen overlast bezorgen dan kan je van hetzelfde merk Crivit ook fitness beschermmatten kopen. Met een kleine investering houd je zo de buren te vriend en voorkom je beschadigingen aan je vloer.

<cegg>

Meer informatie

Op onze site is nog veel meer informatie over roeitrainers te vinden. Kijk een rond, hieronder een paar onderwerpen die voor jou wellicht ook interessant zijn.

Veel gestelde vragen

Voor wie is een Lidl roeitrainer geschikt?

Wil je niet te veel geld uitgeven, ben je niet langer dan 1,90 meter en wil je niet al te fanatiek trainen (geen competitie) dan is de Crivit roeitrainer iets voor jou. Verwacht geen sportschool kwaliteit.

Waar kan ik een Lidl roeitrainer review vinden?

Helaas hebben we slechts één berichtje kunnen vinden wat iets op een review leek. Het vliegwiel remt vrij snel af waardoor je iedere keer weer veel kracht moet zetten. Dat zorgt wel voor een goede workout. De eigenaar gaf aan dat het geen Concept2 was (hahaha).

Welke alternatieven zijn er voor een Lidl roeitrainer?

Kijk welke budgetmodellen roeitrainers er zijn. De Lidl roeitrainer is wel één van de betere in zijn prijsklasse. Crivit staat bekend om een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heb je nog vragen over de Lidl roeitrainer die niet in dit artikel beantwoord zijn? Schroom dan niet ze via het contactformulier te stellen. Vinden we leuk en dan zoeken we het uit voor je.

nv-author-image

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *