Roeitrainer Lidl kopen – Crivit roeitrainer


🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Wil je een roeitrainer Lidl kopen van het huismerk Crivit en twijfel je of dat een goede keuze is? Lees dan verder wat wij van deze Lidl roeitrainer vinden.
Wij van roeitrainer365.nl hebben veel expertise op het gebied van roeitrainers en geven ons deskundig oordeel. Lidl verkoopt verschillende soorten roeitrainers. Op het moment van schrijven 4 van het huismerk Crivit, maar ook roeitrainers van het merk Christopeit. Kijk hieronder voor het aanbod en hou er rekening mee dat dit wel eens kan verschillen.

Helaas zie je in bovenstaand overzicht niet de aanbiedingsprijs, maar de prijs die de Lidl standaard hanteert. Het kan dus zijn dat je nog voordeliger uit bent dan hier wordt aan gegeven.

Nieuwsgierig naar de actuele aanbieding?
Bekijk nu snel de zeer voordelige roeitrainer met luchtweerstand

Met name over de Crivit roeimachine met luchtweerstand zijn wij behoorlijk enthousiast. Misschien wel de beste roeitrainer met luchtweerstand in zijn prijsklasse. Vandaar ook dat we deze roeimachine eens uitgebreid onder de loep hebben genomen. Lees hieronder het resultaat en beoordeel of deze roeimachine de beste keuze is voor jou.

CRIVIT® Roeiapparaat met luchtweerstand

Wij waren heel erg benieuwd naar het CRIVIT® Roeiapparaat met luchtweerstand. Een wel zeer goed uitziende roeitrainer met luchtweerstand die helaas niet altijd leverbaar is.

De eerste indruk is dat dit wel één van de fraaiste roeitrainers is in deze prijsklasse. Een lookalike van onze ‘all-time favorit’ de Concept2. Uiteraard zal je hier en daar wat in moeten leveren, dat kan ook niet anders gezien het prijs verschil. Toch zijn we enthousiast over deze Crivit roeimachine, lees verder als je wilt weten waarom.

Mensen zoeken ook naar
Lidl roeitrainer, Lidl roeimachine, Lidl roeiapparaat, roeiapparaat Lidl, roeimachine Lidl, Crivit roeimachine of Crivit roeiapparaat

Crivit roeitrainer met luchtweerstand – voor wie is deze geschikt?

De Lidl shop roeitrainer is een goedkope roeitrainer die verrassend goed presteert. Ben je echter langer dan 1,90 meter of wil je heel intensief en vaak trainen, dan kan je misschien beter verder zoeken.
Zoek je een roeitrainer waarmee je op een wat lager niveau een keer of 3 een workout kan doen en wil je niet te veel geld uitgeven? Wil je een roeitrainer die je makkelijk op kunt bergen? Deze Crivit roeitrainer is dan zeker een roeimachine die je in je overwegingen mee moet nemen.

Crivit roeitrainer met luchtweerstand van de Lidl beschreven

In deze paragraaf beschrijven we de Crivit roeitrainer met luchtweerstand en geven we ons oordeel. De montage, de boordcomputer en de ergonomie en kwaliteit komen aan de orde.
De handleiding geeft ook veel informatie, we adviseren je deze online te bekijken, zodat je weet wat je kopen gaat.

Montage

Wanneer je de handleiding bekijkt, dan is het monteren van de Lidl roeimachine best wel een klus. Ben je zelf niet zo handig dan bevelen we je aan hulp te vragen van iemand die wel handig is. We vinden dit niet zo een groot nadeel. Het monteren is immers maar éénmalig en doordat je veel zelf in elkaar moet zetten is het voor de fabrikant mogelijk de prijs zo laag mogelijk te houden.
We kennen duurdere roeitrainers (b.v. de Concept2) waar de montage veel eenvoudiger is, maar daar betaal je dan ook voor.

Boordcomputer, weerstand en aandrijving

De boordcomputer biedt verrassend veel mogelijkheden voor zo een goedkope roeimachine. Er zijn niet veel roeimachines in deze prijsklasse die vergelijkbare mogelijkheden bieden.
Je kunt kiezen uit 10 verschillende standaard trainingen. Je kunt een vaste afstand kiezen maar ook hele leuke (en zinvolle) interval trainingen. Tevens is het mogelijk je persoonlijke workout te definiëren.
Onder de display is er een mogelijkheid een telefoon of tablet te bevestigen.
Helaas is het geen ergometer en is er geen bluetooth aanwezig, maar dat mag je ook niet verwachten bij een roeitrainer in deze prijsklasse.

Wist je dat
Je als startende roeier het beste een opbouwschema beginners kan volgen,
deze is op onze site te vinden en op smaak aan te passen.

De weerstand is een luchtweerstand die op 10 verschillende niveaus kan worden ingesteld. Dit kan je doen met een schuif. De aandrijving geschiedt door middel van een ketting, vaak gebruiken goedkopere roeitrainers een belt.

Ergonomie en kwaliteit

De Lidl roeitrainer is mooi en degelijk uitgevoerd. Wel is op sommige plekken (b.v. de rail) aluminium gebruikt in plaats van staal, maar wat wil je voor deze prijs. De stabiliteit is heel goed en door de extra steun in het midden is heel slim gebruik gemaakt van de mogelijkheid de stabiliteit extra te vergroten.

Helaas
Is deze Lidl roeitrainer met luchtweerstand niet altijd leverbaar.
Bekijk ook eens de andere budget roeitrainers.

Een ergonomisch zitje, verstelbare voetsteunen en stevige handgrepen zorgen ervoor dat je prima jouw workouts kan doen. Let wel op dat je niet langer dan 1,90 meter moet zijn.

Verder is de roeitrainer inklapbaar en makkelijk te verplaatsen door de wieltjes aan de voorkant.

Roeitrainer Lidl - inklapbaar

Roeitrainer Lidl – Conclusie

Deze Crivit roeitrainer uit de Lidl shop is wat ons betreft één van de betere roeitrainers uit zijn prijsklasse. Uiteraard zijn er verschillen met roeitrainers die 5x zo duur zijn en zul je concessies moeten doen. Maar voor deze prijs koop je een instapmodel roeitrainer die jou heel veel uren roeiplezier gaat geven.

Fraai design ✔️
Goede prijskwaliteit verhouding ✔️
Inklapbaar ✔️
Mogelijkheden boordcomputer ✔️
Stabiel ✔️

Geen ergometer ❌
Bluetooth niet beschikbaar ❌

Ben je klein behuisd, dan is de roeitrainer makkelijk op te bergen. Wil je de buren geen overlast bezorgen dan kan je van hetzelfde merk Crivit ook fitness beschermmatten kopen. Met een kleine investering houd je zo de buren te vriend en voorkom je beschadigingen aan je vloer.

Crivit Water roeitrainer en Crivit Water roeiapparaat

De Lidl heeft 2 roeimachines met water weerstand in de collectie. De ene noemen ze de Crivit Water roeitrainer en de ander de Crivit Water roeiapparaat. Uiterlijk lijken ze heel erg op elkaar maar de prijs verschilt nog al.
Als je jezelf afvraagt waar het verschil dan in zit, zie je dat in eerste instantie niet direct. Wij wilden het ook weten en zochten het uit. De duurdere versie, de Crivit Water roeitrainer en te herkennen aan de rode accenten, biedt veel meer training mogelijkheden. Deze versie beschikt namelijk over Bluetooth, wat het mogelijk maakt om met apps zoals bijvoorbeeld Kinomap te verbinden. Daardoor kan je een onbeperkt aantal workouts kiezen en je vorderingen bijhouden. Een roeitrainer met waterweerstand die je ook met apps kan gebruiken is in deze prijsklasse redelijk uniek.

Het is aan jou of je daarvoor het verschil in prijs over hebt. Verder zijn de twee Crivit Water roeitrainers namelijk nagenoeg identiek. De water weerstand zorgt voor een zeer realistische roeiervaring vanwege de progressieve weerstand. Wat ook fijn is dat je de voetsteunen kan aanpassen aan de grootte van jouw voeten. Het enige is dat je bij de goedkopere versie zelf moet bedenken hoe jouw workouts eruit gaan zien.

Christopeit Sport Roeiapparaat Accord

Deze roeitrainer heeft een hydraulische weerstand, dat betekent dat de weerstand wordt opgebouwd doormiddel van ‘gasveren’. Dit zorgt niet voor een realistische roeiweerstand. Meestal zijn dit soort roeitrainers wel erg goedkoop.
Het voordeel is dat deze roeimachine zeer compact is. Zowel als je hem gebruikt als wanneer je hem op wilt bergen. De meeste roeimachines nemen namelijk best wel wat ruimte in.
Dit is ook de enige roeitrainer van Christopeit in de collectie van de Lidl. Bekijk ook eens het complete assortiment Christopeit roeitrainers, want buiten deze Accord heeft Christopeit nog veel meer interessante roeitrainers voor een concurrerende prijs.

Meer informatie

Op onze site is nog veel meer informatie over roeitrainers te vinden. Kijk eens rond op onze site, hieronder een paar onderwerpen die voor jou wellicht ook interessant zijn.

Veel gestelde vragen

Voor wie is een Lidl roeitrainer geschikt?

Wil je niet te veel geld uitgeven, ben je niet langer dan 1,90 meter en wil je niet al te fanatiek trainen (geen competitie) dan is deze Crivit roeitrainer iets voor jou. Verwacht geen sportschool kwaliteit.

Waar kan ik een Lidl roeitrainer review vinden?

Helaas hebben we slechts één berichtje kunnen vinden wat iets op een review leek. Het vliegwiel remt vrij snel af waardoor je iedere keer weer veel kracht moet zetten. Dat zorgt wel voor een goede workout. De eigenaar gaf aan dat het geen Concept2 was (hahaha).

Welke alternatieven zijn er voor een Lidl roeitrainer?

Kijk welke budgetmodellen roeitrainers er zijn. De Lidl roeitrainer is wel één van de betere in zijn prijsklasse. Crivit staat bekend om een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heb je nog vragen over de Lidl roeitrainer die niet in dit artikel beantwoord zijn? Schroom dan niet ze via het contactformulier te stellen. Vinden we leuk en dan zoeken we het uit voor je.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachineWij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons Advertentiebeleid.


Henk

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie