Kiezen tussen Tunturi Star Fit R100, Cardio Fit R20 en Competence R2

Tunturi vergelijken

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Het kiezen van de juiste roeitrainer kan een uitdaging zijn, vooral met zoveel opties op de markt. Tunturi, een gerenommeerd merk in de fitnesswereld, biedt een reeks roeitrainers die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Maar hoe kies je de juiste Tunturi roeitrainer voor jou?

Populaire modellen van Tunturi

In deze blogpost gaan we dieper in op drie populaire modellen van Tunturi: de Star Fit R100, de Cardio Fit R20 en de Competence R20. We vergelijken hun kenmerken, van weerstandstype tot maximaal gebruikersgewicht, om je te helpen de beste keuze te maken voor je fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een instapmodel of een ervaren roeier die een intensieve training nodig heeft, er is een Tunturi roeitrainer die perfect bij je past. Laten we beginnen met onze vergelijking!

Vergelijking in een tabel

EigenschappenTunturi Star Fit R100 RoeitrainerTunturi Cardio Fit R20 RoeitrainerTunturi Competence R20 Roeitrainer
WeerstandMagnetische weerstandElastische weerstandMagnetische weerstand
Gewicht vliegwiel6 kg
Max. lengte gebruiker190 cm190 cm190 cm
Max. belasting120 kg110 kg120 kg
Aantal programma’s2003
Aantal weerstanden2448
Garantie2 jaar1 jaar1 jaar
Hartslag sensorenNeeNeeNee
Hartslagband mogelijkJaNeeJa
Soort gebruikRegelmatigAf en toeIntensief
Zithoogte
Totaal gewicht33 kg15 kg36 kg

Tunturi Star Fit R100 Roeitrainer:

Dit is een geavanceerd model dat ideaal is voor regelmatig gebruik. Het heeft een magnetische weerstand en een vliegwiel van 6 kg, wat zorgt voor een soepele en stille roeibeweging. Met 20 programma’s en 24 weerstandsniveaus biedt het een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Het heeft ook de mogelijkheid om een hartslagband te gebruiken, wat handig is voor het volgen van je vooruitgang.

Tunturi Cardio Fit R20 Roeitrainer:

Dit model is ontworpen voor licht tot matig gebruik, waardoor het een goede keuze is voor beginners of voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudige, betaalbare roeitrainer. Het heeft een elastische weerstand en 4 weerstandsniveaus. Hoewel het geen hartslag sensoren of hartslagband mogelijkheid heeft, is het nog steeds een solide keuze voor een basis cardio workout.

Tunturi Competence R20 Roeitrainer

Dit model is ontworpen voor intensief gebruik en heeft een magnetische weerstand, wat zorgt voor een soepele en stille roeibeweging. Het heeft 3 programma’s en 8 weerstandsniveaus, waardoor het een goede keuze is voor degenen die een uitdagende workout willen. Net als de Star Fit R100, heeft het de mogelijkheid om een hartslagband te gebruiken.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachineWij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons Advertentiebeleid.


Henk

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie