Matrix roeitrainer kopen – alle info die je nodig hebt

Matrix roeitrainer kopen

🙋 Actuele aanbiedingen: Bekijk nu de actuele roeitrainer aanbiedingen


Wil je een Matrix roeitrainer kopen dan vind je hier veel informatie over het merk Matrix en de roeitrainer die zij ontworpen hebben.

Matrix roeitrainer – merkinformatie

In 2001 is het merk Matrix als merk op de markt gebracht door Johnson Health Tech om premium fitnessapparatuur op de markt te zetten. Johnson Health Tech heeft een uitgebreid design team en een eigen kijk op ontwerpen wat zij noemen globalbydesign. Johnson Health Tech is ook het moederbedrijf van Horizon Fitness en Vision Fitness.

Bekijk de video om een indruk te krijgen van de filosofie achter het merk Matrix.

Matrix MRX16 roeitrainer – beschrijving

De Matrix roeitrainer is een roeitrainer van professioneel niveau, geschikt voor zeer intensief gebruik. Wij vinden het design echt supermooi, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak, bekijk het zijaanzicht en oordeel zelf.

Matrix roeitrainer kopen - prachtig design


Het type weerstand is een magneetweerstand, dit type weerstand staat garant voor het nauwkeurig instellen van de weerstand op 10 niveaus. We weten dat een magneetweerstand een wat mindere roeibeleving geeft dan roeitrainers met luchtweerstand of waterweerstand.
De roeitrainer is door zijn degelijke constructie geschikt voor personen tot 160kg. De roeitrainer kan rechtop opgeborgen worden als hij niet gebruikt wordt en is makkelijk verplaatsbaar door de transportwieltjes aan de voorkant.

Matrix MXR16 Roeitrainer - Inductieremsysteem - verstelbare voetplaten - soepele beweging door V-riem

2.999,00
Prijs gecheckt op 27 februari 2024 00:35

Conclusie

De Matrix roeitrainer MRX 16 heeft als voordeel dat hij stil is en een enorm mooi design heeft. Het is echter geen roei-ergometer en de roeibeleving zal minder zijn door de magneetweerstand.
Val je op het design en vind je het geen bezwaar dat het geen roei-ergometer is dan is dit voor jou wel een goede keuze. Al is de prijs aan de forse kant. Je koopt een roeitrainer die degelijk is en waarmee je zeker heel wat uren zonder problemen kunt trainen.

Wij denken dat er voor deze prijs, en goedkoper, zeker modellen zijn die je ook zou moeten bekijken voordat je tot aanschaf besluit.
Bekijk ook:
roeitrainers vanaf €1000

banner

Kies jouw budget voor een roeimachineWij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons Advertentiebeleid.


Henk

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie