Deze DKN Airrower R-320 roeitrainer is een wel zeer aantrekkelijk geprijsde roeimachine met luchtweerstand. Lees hier meer informatie over deze DKN R-320 Airrower en oordeel met ons mee of deze roeitrainer van DKN een goede koop is voor jou. Je vindt hier tevens alle informatie over DKN en een prijsvergelijker.

Algemene indruk van de DKN Airrower R-320

Deze R-320 Airrower ziet er indrukwekkend en agressief uit. Dat komt door zijn robuuste ontwerp, maar ook door de rode accenten. Je moet er van houden maar ik vindt het wel mooi.
Maar dat is slechts het uiterlijk. Met zijn gewicht van 39 kg, zwaar uitgevoerd frame en niet alleen voor en achter voetsteunen is deze roeimachine ook nog eens heel stabiel.

Dat moet ook wel want deze roeimachine is geschikt voor mensen tot 205 cm lang. Dat is echt wel bijzonder voor een roeitrainer in deze prijsklasse. Dus ben je wat langer, dan is deze DKN Airrower misschien wel iets voor jou!

DKN Airrower R-320 review

Wat de leverancier aangeeft is dat er 12 weerstand niveaus zijn, maar omdat je deze weerstand traploos kan verstellen heb je in principe veel meer verschillende niveaus.

De boordcomputer is eenvoudig maar functioneel. Op de display kan je tijdens jouw workout de belangrijkste training waardes aflezen, maar ook niet meer dan dat. Er zijn geen ingebouwde trainingsprogramma’s waar je uit kunt kiezen.

Volgens de leverancier is het mogelijk de apps BitGym of Kinomap te gebruiken. Daar is Bluetooth voor nodig, maar in de spec’s of de handleiding kan ik daar niets over vinden. De vraag of het echt kan staat uit bij de leverancier. Zodra het antwoord er is werken we deze tekst bij.

Roeitrainer DKN – algemene informatie

Een DKN roeitrainer kopen? Dan wil je toch eerst iets meer weten over DKN. DKN oftewel DKN-Technology is een merk wat al 30 jaar fitness apparatuur maakt. Hierbij zijn industrieel ontwerp, esthetiek en functionaliteit de uitgangspunten.

In hun portfolio hebben zij een 4-tal roeitrainers namelijk de H20Ar, de Riviera, de R-400 en de Roeitrainer DKN R-320 die we hier onder de loep hebben genomen.

De prijzen bij de verschillende webshops worden iedere dag bijgewerkt.

banner

Kies jouw budget voor een roeimachineWij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons Advertentiebeleid.


Henk

Op Roeitrainer365.nl geven wij veel informatie over roeitrainers. Wij vinden dat een roeitrainer het beste fitness toestel is waarmee je thuis aan je algemene fitheid kunt werken. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365

Plaats een reactie